Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Nu het grootste deel van Nederland thuis werkt als reactie op het coronavirus (COVID-19), is er veel vraag ontstaan naar oplossingen die ervoor zorgen dat iedereen toch kan blijven samenwerken.

Daarom hebben wij besloten onze Conference module tot 31 december 2020 gratis aan te bieden, aan klanten die deze nodig hebben. Zowel de maandelijkse kosten als eenmalige kosten zullen niet in rekening worden gebracht. Met deze actie willen wij ervoor zorgen dat er toch makkelijk contact met klanten en collega’s gemaakt kan worden!

Voor meer informatie over deze conference module verwijzen wij je graag door naar de volgende artikelen: Blog: voordelen van Conference call met VOIP / Hoe zet je een Conference call op.

ANNAbel mobiele app
Om in deze lastige periode vanuit huis toch bereikbaar te zijn is de ANNAbel-app beschikbaar. Met deze app kunnen de oproepen worden doorgezet naar de mobiele telefoon. Hierdoor is het dus mogelijk om vanuit huis te werken en zowel oproepen te plaatsen en te ontvangen vanaf je smartphone. De ANNAbel app is een betaalde toevoeging op dienst van ANNAbel.

Klik hier voor meer informatie over de app van ANNAbel.

Meer informatie?
Is er binnen jouw organisatie de behoefte aan de conference module of de ANNAbel-app? Neem dan contact met ons op via hoi@bellenmetannabel.nl of 030 20 20 500.