Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Flexibel schakelen
Hier beheer je je eigen bereikbaarheid. Geef aan op welk toestel je bereikbaar bent. Dit doe je eenvoudig zelf via de PC.

Voicemail naar e-mail
Je kan met deze optie je voicemail als email ontvangen. Je kan deze dan op elk device afluisteren of makkelijk opslaan.

Bellen met ANNAbel App
Hiermee bel je met je zakelijke vaste nummer vanaf je mobiele telefoon. Je kan ook makkelijk doorschakelen en andere functies uitvoeren die je ook op je bureautoestel gewend bent. Ook je bereikbaarheid kan je hier instellen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store.

Online beheer
Beheer snel en eenvoudig de bereikbaarheid van het bedrijf en je collega’s en voeg extra optie’s toe. Iedere gebruiker kan hier ook zijn eigen bereikbaarheid instellen. Ook zie je hier de gespreks- en factuurdetails.

Belgroepen
Geef met Belgroepen aan hoe je bedrijf bereikbaar is. Moeten alle toestellen tegelijkertijd overgaan bij een inkomend gesprek of eerst de ene en na 5 seconden de andere?

Realtime statistieken
Hiermee krijg je inzicht in de bereikbaarheid van bepaalde afdelingen of het gehele bedrijf. Een duidelijk overzicht van in en uitgaande gesprekken.

Browser plugin
Met deze handige optie maak je je browser onderdeel van ANNAbel en kan je klikken en bellen op de website, je bereikbaarheid wijzigen en zijn hoeveel mensen er in de wacht staan.

Filters
Met Filters kun je bepaalde nummers en landen blokkeren of juist toelaten.

Naamherkenning
Als je wordt gebeld gaat ANNAbel op zoek naar de bedrijfsnaam van de beller, zodat je ziet wie je belt!

VoIP Calculator

Vul de gewenste aantallen en functionaliteiten in en zie direct wat telefonie van ANNAbel kost!
Vul nu in
overstapservice voip van ANNAbel