VOIP kosten calculator

Alle pakketten komen gratis met
 • test Voicemail naar e-mail
  Je kan met deze optie je voicemail als email ontvangen. Je kan deze dan op elk device afluisteren of makkelijk opslaan.
 • test Bellen met ANNAbel App
  Hiermee bel je met je zakelijke vaste nummer vanaf je mobiele telefoon. Je kan ook makkelijk doorschakelen en andere functies uitvoeren die je ook op je bureautoestel gewend bent. Ook je bereikbaarheid kan je hier instellen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store.
 • test Online beheer
  Beheer snel en eenvoudig de bereikbaarheid van het bedrijf en je collega’s en voeg extra optie’s toe. Iedere gebruiker kan hier ook zijn eigen bereikbaarheid instellen. Ook zie je hier de gespreks en factuurdetails.
 • test Belgroepen
  Geef met Belgroepen aan hoe je bedrijf bereikbaar is. Moeten alle toestellen tegelijkertijd overgaan bij een inkomend gesprek of eerst de ene en na 5 seconden de andere?
 • test Realtime statistieken
  Hiermee krijg je inzicht in de bereikbaarheid van bepaalde afdelingen of het gehele bedrijf. Een duidelijk overzicht van in en uitgaande gesprekken.
Stel jouw pakket samen
Geef hier aan hoeveel personen de mogelijkheid moeten hebben om van ANNAbel gebruik te maken.
Geef hier aan op hoeveel nummers je bereikbaar wilt zijn
Kies extra's
Meldingen
Hiermee kun je welkomstberichten instellen of wachtteksten. Bijvoorbeeld: Welkom bij ANNAbel, we verbinden je nu door naar een beschikbare medewerker.
Openingstijden
Stel de tijden in waarop jouw bedrijf bereikbaar is. Stel vervolgens ook in wat er moet gebeuren als iemand buiten deze tijden toch probeert te bellen.
Keuzemenu
Met deze keuze geef je de klant de mogelijkheid om zelf alvast de keuze te maken naar welk persoon of afdeling ze willen worden doorverbonden.
Wachtrij
Als iedereen in gesprek is krijg de klant te horen hoeveel gesprekken hij nog voor zich heeft en kan ondertussen genieten van een muziekje.
Meeluisteren
Voor opleidingsdoeleinden kan je gesprekken opnemen en later afluisteren. Ook kan het zijn dat je beroepshalve gesprekken wil vastleggen. Natuurlijk is dit met een wachtwoord beveiligd.
Conference
Telefonisch vergaderen met klanten of collega’s ? Dat doe je met deze functie en is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.
Webhooks
Met Webhooks voorzie je ANNAbel van de mogelijkheid om allerlei handige opties’s te koppelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een pop-up van je klantkaart in je CRM als de klant je belt.
€ 7,50
€ 15,00
€ 35,00
Overige opties
Inkomende faxen worden hiermee omgezet in mail zodat je deze niet hoeft te missen.
Hiermee kan je faxen versturen vanuit je email. Wel zo makkelijk.
Toestellen
Heb je nog geen toestellen die geschikt zijn voor VoIP, dan kun je een een keuze maken uit onze selectie VoIP telefoontoestellen op: https://bellenmetannabel.nl/voip-toestellen/. Graag advies? Wij helpen je graag!
Standaard worden de toestellen van ANNAbel klaar voor gebruik afgeleverd. Je hoeft ze alleen maar aan te sluiten en je kan bellen. Mocht je toch willen dat wij ANNAbel komen installeren dan kan dit uiteraard ook. Geef dan aan dat je voor installatie door ANNAbel kiest en we nemen contact met je op om de mogelijkheden en bijbehorende tarieven te bespreken.
Vul je gegevens in
Persoonlijke gegevens
Jouw kosten
Maandelijkse kosten
1 Gebruiker(s)€ 5,00
1 Nummer(s)€ 1,00
Totaal maandelijks * (excl. BTW) € 6,00
*) Excl. verbruik belkosten
Eenmalige kosten
1 Gebruiker(s)€ 10,00
1 Nummer(s)€ 10,00
Totaal eenmalig (excl. BTW) € 20,00
Stuur mij een e-mail van deze berekening

Ben je er nog niet helemaal uit?

Laten we bellen. We helpen je graag op weg!
neem contact op