Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Bij ANNAbel kun je al bellen via internet voor 1,50 per gebruiker per maand. Geen ingewikkelde procedures en contracten, dus flexibel. Net als VoIP zelf.

 

Wat is VoIP?

VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd bellen via internet. Nu kun je bellen via internet met apps als Skype, Facetime of Whatsapp, maar als we het over VoIP hebben, gaat het om zakelijk bellen via internet: ook wel cloud telefonie.  Het houdt in dat er niet langer centrales en aparte telefoonlijnen nodig zijn om te bellen, het signaal wordt nu simpelweg over internet verstuurd.

 

Wat heb ik nodig om te bellen via internet?

Om te kunnen bellen via internet heb je enkel een internetverbinding, telefoon die VoIP aan kan en een telefoonnummer nodig. Verder is het geheel aan te passen aan je behoefte.

Internetverbinding

Je kunt niet bellen via internet zonder internet, dat is duidelijk. Dit kan zijn via je mobiele databundel of via een vaste internetverbinding. Waar je wel rekening mee moet houden is de bandbreedte die je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het aantal gebruikers. Een telefoongesprek over internet heeft rond de 100kbit/s nodig.

VoIP toestellen

Wanneer je bijvoorbeeld als ZZP’er een VoIP-dienst afneemt en je hebt niet een hele centrale nodig dan volstaat een laptop, mobiel of tablet prima. Met de ANNAbel app kun je dan via je vaste nummer bellen en gebeld worden op je mobiel en je gehele belplan inrichten. Heb je echter wel behoefte aan een VoIP-centrale, dan heb je VoIP-telefoons nodig of je maakt gebruik van onze ANNAbel app voor je mobiel. Alle door ons geleverde VoIP-telefoons worden geconfigureerd afgeleverd en zijn dan ook klaar voor gebruik.

Een telefoonnummer

Met VoIP kun je vanaf iedere locatie bellen met je bedrijfsnummer. Je kunt je bestaande nummer overzetten of een nieuwe telefoonnummer kiezen. Of je nu kiest voor een geografisch nummerblok (10-100) of 088-bedrijfsnummers. Het kan allemaal.

 

VoIP en AVG: Kan ik veilig bellen via internet?

Gegevens van je bedrijf en klanten, daar wil je zorgvuldig mee omgaan en zeker met de komst van de nieuwe AVG. Als het gaat om bellen via internet dan is veiligheid de grootste zorg van iedere ondernemer, want als cybercriminelen in kunnen breken op je PC of mobiel, hoe zit dat dan met bellen via internet?

Als je VoIP vergelijkt met  traditionele telefonie-diensten dan is VoIP gevoeliger voor afluisteren van gesprekken en voor aanvallen. Bij VoIP is er namelijk geen fysieke toegang tot het netwerk nodig om de centrale te bereiken. Dit maakt je netwerk gevoelig voor aanvallen en daarmee voor een datalek, maar met ANNAbel is dit risico zeer beperkt. Wij hebben een encryptie op alle telefoongesprekken, waardoor er niet kan worden afgeluisterd en de data versleuteld is, bij een datalek kan dit dus niet gelezen worden.  Je kunt dan ook gerust bellen via internet met ANNAbel.

 

De belangrijkste voordelen van zakelijk bellen via internet met ANNAbel

Bellen via internet biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig, terwijl je wel altijd kunt beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde telecom-faciliteiten. Bovendien pakt het financieel vaak voordelig uit om over te stappen. Naast de 4 grootste voordelen van zakelijk telefoneren via internet, biedt ANNAbel nog een hoop extra voordelen.

ANNAbel is gespecialiseerd in vaste telefonie via internet (VoIP). Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van VoIP-bellen van ANNAbel, want:
• Geen eigen telefooncentrale meer nodig
• Altijd kunnen beschikken over de meest geavanceerde telecom-faciliteiten
• Verrassend voordelig, al vanaf € 1,50 per gebruiker
• Bellen kan met bureautoestel, headset en mobiel
• Zelf regisseur van eigen bedrijfsbereikbaarheid via online dashboard
• Altijd en overal inzicht in bereikbaarheid, beschikbaarheid en belgedrag
• Makkelijk schaalbaar, betalen per gebruiker
• Geen langlopende contracten, per dag opzegbaar!

Overtuigd van de voordelen? Bereken direct je kosten via onze handige calculator.


Download whitepaper 'De voordelen en mogelijkheden van VoIP'

afbeelding whitepaper

Met de inzichten in deze handige whitepaper kom je achter wat de voordelen en mogelijkheden zijn van VoIP. Download hem gratis en vrijblijvend.

Ja, ik wil een gratis whitepaper