Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Met de ANNAbel app is de telefooncentrale in je broekzak. Met de app bel je op je mobiele toestel eenvoudig uit met je zakelijke telefoonnummer. Ook vind je de gevoerde en ontvangen gesprekken snel en eenvoudig terug in de recente gesprekkenlijst. Je kunt bovendien op elk moment je statistieken, belplan en bereikbaarheid inzien en aanpassen. Dit is niet het enige, de app heeft meer handige functionaliteiten.

Dit biedt de ANNAbel app

HOE DE ANNABEL APP WERKT

STAP 1: INLOGGEN

Om in te loggen heb je een gebruikersaccount nodig. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je ANNAbel account.

STAP 2: JE MOBIELE NUMMER

Vul je eigen mobiele telefoonnummer in.

STAP 3: KIES HET GEWENSTE NUMMER

Kies je contact uit je eigen telefoonlijst of je gesprekslijst, of toets het nummer zelf in.

STAP 4: BELLEN

Bellen via 4G of WiFi
Met de ANNAbel app bel je via 4G of WiFi. Heb je geen 4G verbinding? Dan wordt er een twee-staps-gesprek opgezet. Hierbij belt de app eerst jouw mobiele nummer en verbindt je vervolgens door met degene die je wilt bellen. Aan deze persoon wordt jouw zakelijke nummer getoond.

Inkomende gesprekken
Om via de app gebeld te kunnen worden en het gesprek aan te kunnen nemen, heb je een 4G of WiFi verbinding nodig. Heb je die niet, dan zal de app zien dat je niet bereikbaar bent en naar de volgende stap in het belplan gaan (bijvoorbeeld doorschakeling naar je mobiele nummer).

Wil je meer weten over de werking van de app? Bekijk dan onze pagina ‘Hoe werkt de ANNAbel app‘.

ANNAbel app

DOWNLOAD DE ANNABEL APP

De app is met Android en iOS toestellen te gebruiken en kan gratis worden gedownload. Voor Android toestellen in de Play Store en voor iOS toestellen in de App Store.