Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Cloud telefonie is bellen via het internet. Het wordt ook wel VoIP telefonie genoemd. Met cloud telefonie van ANNAbel krijg je maximale ondernemersvrijheid en ben je als organisatie altijd bereikbaar.  

Hoe werkt Cloud telefonie?

Bij cloud telefonie loopt je telefonie volledig via het internet. Je telefoon wordt met een netwerkkabel aangesloten op je router of een switch en niet langer op een telefoonlijn. Zo heb je ook geen telefooncentrale meer nodig, maar kun je via een beveiligd online beheersysteem je volledige belplan vorm geven.

Voordelen van Cloud telefonie

1. Altijd bereikbaar

Met cloud telefonie van ANNAbel ben je altijd en overal bereikbaar. Onze app is jouw telefooncentrale. Hier kun je persoonlijk je belplan indelen, zodat je altijd bereikbaar bent zoals jij wilt. Dit kan ook in je beheeromgeving, op iedere PC en vanaf elke gewenste locatie.

2. Efficiënter werken

Bij ANNAbel kun je met ‘webhooks’ allerlei handige opties koppelen. Zo kun je denken aan een koppeling met jullie CRM, agenda en e-mail. Zo heb je gelijk de klant kaart voor ogen, schakelt je telefoon door naar een collega als je in overleg zit en krijg je meldingen en voicemails in je mailbox. Maar denk ook aan het geluidsysteem dat autoamtisch zachter gaat als de telefoon gaat. Met webhooks is alles mogelijk.

3. Schaalbaar en laag in kosten

Je organisatie is continu in beweging. Met cloud telefonie kun je gemakkelijk inspelen op die veranderingen. Schaalbaarheid is een belangrijk pluspunt van cloud telefonie. Een ander groot voordeel is dat je geen fysieke, dure telefooncentrale meer aan hoeft te schaffen. Met behulp van een online beheersysteem kun je diensten gemakkelijk aanschaffen en afstoten.

4. Zeer gebruiksvriendelijk

Als ondernemer wil je zelf de controle hebben over je bereikbaarheid. Daarom hebben we de ANNAbel app en de online beheeromgeving. Je kunt dus zelf 24/7 aan de knoppen draaien en zo je eigen communicatiestromen beheren. Toch een oproep gemist? Je krijgt de voicemail binnen in je e-mail.

Nieuwsgierig geworden? Via onze calculator kan je snel jouw kosten berekenen. Wel zo handig. Of stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Download whitepaper 'De voordelen en mogelijkheden van VoIP'

afbeelding whitepaper

Met de inzichten in deze handige whitepaper kom je achter wat de voordelen en mogelijkheden zijn van VoIP. Download hem gratis en vrijblijvend.

Ja, ik wil een gratis whitepaper