Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Beschikt je bedrijf over een goede internetverbinding? Dan ben je klaar om te bellen via internet, beter bekend als Voice over IP.  Maar wat is Voice over IP nu precies en wat kan het voor jou betekenen. Wij vertellen je meer.

Voice over IP heeft de toekomst

In 2011 schreef nuzakelijk.nl als een artikel over de toekomst van Voice over IP. Anno 2018 is het echter toch nog steeds een vertrouwd beeld, die zwarte toestellen op elk bureau. Nu kan dit toestel wat je ziet staan een toestel zijn dat Voice over IP (VoIP) ondersteunt, maar vaak wordt er nog over de analoge ISDN lijn gebeld. Zonde, want Voice over IP brengt een hoop voordelen met zich mee en per 1 september 2019 is het zelfs niet meer mogelijk om over een ISDN lijn te bellen, het is dan ook echt tijd om de overstap te maken.

Voordelen van Voice over IP van ANNAbel

Voice over IP (ook wel VoIP) biedt vele voordelen. Het is allereerst een stuk flexibeler in te richten dan de traditionele ISDN-centrale. Als je een nummer toe wilde voegen moest hiervoor een aanpassing gedaan worden in de centrale, met VoIP is het een kwestie van inloggen op je online beheerplatform en de aanvraag is gedaan. Met een paar muisklikken is het nieuwe nummer direct actief. Dit werkt net zo gemakkelijk als je een wachtrij in wilt stellen of rechten per gebruiker aan wilt passen. Omdat je geen centrale meer hebt met VoIP is het dan ook goedkoper in onderhoud, er hoeft geen monteur langs te komen om onderhoud te doen, je maakt altijd gebruik van de nieuwste functionaliteiten.

Verder ben je met Voice over IP altijd bereikbaar. Je vaste nummer is gemakkelijk te koppelen aan je mobiele telefoon, waardoor je altijd bereikbaar bent op en kunt bellen vanaf je vaste nummer.

Ook niet onbelangrijk is dat het je tot wel 75% in de kosten kan schelen als je belt over internet. Met Voice over IP bel je bijvoorbeeld gratis met al je collega’s die met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Of die nu tegenover je zitten of werken in China.

Daarnaast heeft VoIP van ANNAbel nog de extra voordelen dat je een contract hebt die je dagelijks op kunt zeggen, het is snel en gemakkelijk geregeld en middels de app en onze online beheerdertools kun je gemakkelijk je eigen bereikbaarheid beheren.

Beter bereikbaar en lagere kosten

Bellen via Voice over IP is voordeliger én geeft je organisatie meer mogelijkheden. Daardoor ben je beter bereikbaar voor jouw klanten. Voor een overzicht van de gesprekstarieven of een kostenoverzicht ga je naar onze kostencalculator. Hier kun je berekenen wat je ongeveer gaat betalen als klant van ANNAbel.

Let op: dit is een indicatie. Voor een juist overzicht kun je altijd contact opnemen met één van onze collega’s of een offerte aanvragen. Die is vrijblijvend en ontvang je al binnen één werkdag!

Wil je graag meer informatie  lees dan onze blogs: ISDN en VoIP – wat zijn de grootste verschillen?   –   5 voordelen voor ondernemers    –    VoIp telefoons: Deze 3 zaken moet je weten.


Download whitepaper 'De voordelen en mogelijkheden van VoIP'

afbeelding whitepaper

Met de inzichten in deze handige whitepaper kom je achter wat de voordelen en mogelijkheden zijn van VoIP. Download hem gratis en vrijblijvend.

Ja, ik wil een gratis whitepaper

Voice over IP

We helpen je graag op weg!
Neem contact op
Voice over IP