Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Zoveel keuzes en verschillende type contracten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag een handje op weg. Want hoe kies je nu het juiste zakelijke VoIP abonnement?

Maximale vrijheid

Telecom land werd lange tijd gedomineerd door lange contracten, die stilzwijgend werden verlengd en weinig flexibel waren. Overstappen was niet iets wat je gemakkelijk kon doen, hoe ontevreden je soms ook was. Met de Wet Van Dam mocht dit niet meer, maar die was niet geldig  voor de zakelijke afnemer. Per 1 oktober 2016 is het nieuwe artikel 7.2A Tw aangenomen en hebben zakelijke afnemers nu dezelfde rechten.

Bij ANNAbel gaan we zelfs nog een stapje verder. Wij bieden je de mogelijkheid om elk gewenst moment op te zeggen. Ja, je leest het goed. Bij ons is je VoIP abonnement zakelijk op te zeggen per dag! Dit vinden wij wel zo klantvriendelijk en het dwingt ons om jou te allen tijde tevreden te houden. Zo houden wij onszelf scherp.

Geen moeilijke contracten, eenvoudig in beheer en met uitstekende service, dat is ANNAbel!

Welk zakelijk VoIP abonnement is geschikt voor uw bedrijf?

Het maakt niet uit of u een ZZP-er bent of manager van een callcenter. VoIP telefonie is de flexibele en toekomstbestendige oplossing. Voor elke situatie hebben wij de juiste functionaliteiten.
Bent u bijvoorbeeld zelfstandig bouwvakker dan zult u niet vaak op kantoor zijn. Het heeft daarom geen zin om een VoIP oplossing te kiezen waarbij verschillende telefoontoestellen op kantoor gaan rinkelen. Met de ANNAbel app kunt u gemakkelijk via uw mobiele telefoon bellen en gebeld worden met uw vaste zakelijke nummer. En bent u bezig met een klus dan neemt de voicemail het gesprek aan.
Bent u bijvoorbeeld manager van een callcenter dan heeft u hoogstwaarschijnlijk niets aan een vast mobiel integratie. Dan is het belangrijk dat een callcenter agent zoveel mogelijk relevante informatie krijgt over een telefoongesprek en de klant die belt. Dan komen onze handige webhooks om de hoek kijken. Zo is het mogelijk om een koppeling te maken met uw CRM systeem of Analytics op de inkomende calls, wachttijden etc. goed in kaart te brengen.

Verschillende VoIP abonnementen

VoIP abonnementen zijn er in vele varianten. Als je kiest voor VoIP van ANNAbel krijg je een telefoonnummer, een VoIP-account en vele gratis functionaliteiten. Verder krijg je toegang tot je persoonlijke online dashboard waar jij al je zaken rondom het bellen kunt beheren.  Afhankelijk van je wensen kun je dan nog één van de drie aanvullende pakketten kiezen met een groot aantal slimme belfaciliteiten. Overzichtelijk en transparant!

voip abonnement zakelijk

Weet jij precies wat je wilt of wil je gewoon even een kostenindicatie? Vul onze VoIP Calculator in!
De VoIP calculator hebben wij speciaal gemaakt voor de mensen die precies weten wat ze willen of diegene die graag vooraf een kostenindicatie willen voor telefonie van ANNAbel. Het is gemakkelijk en snel in te vullen en geeft u een goed overzicht.

Onze telefonie werkt al voor