Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
MKB BEST CHOICE 2018 UC winmagpro
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

ANNAbel maakt jouw bedrijf beter bereikbaar. Iedere branches beschikt vaak over unieke eigenschappen. Daar sluiten meerdere van onze functionaliteiten goed bij aan. Op deze pagina vind je de oplossingen die wij voor verschillende branches hebben ontwikkelt.

Staat jouw branche er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

Mijn dank is groot aan Anna - Bel Super leuk team, die jou niet laten staan. Ze denken ook met je mee voor het instellen zodat wij klanten het beste advies krijgen. Ik ben 100 % tevreden en blij dat ik weg ben bij ( Nedcall ) Die ook goed hopen, maar Annabel gaat net dat 1e stapje verder. Dus bij Anna Bel ben je dus in goede handen.
Roel
10
Dit bedrijf is echt mega topppppp Super leuke team en personen werken er bij Annabel' ze helpen je graag met het volledige team en denken mee aan een oplossing. Super bedankt !! Michael
Michael
10
Na problemen met de bereikbaarheid van ons telefoonnr. hebben de mannen van ANNAbel hun uiterste best gedaan om een oplossing te vinden en ons weer bereikbaar te maken. Top service
Sylvana
9
Niets of niemand is perfect, maar bij ANNAbel heb je een handig dashboard en zoveel hulp als je zelf wenst bij het instellen van al je communicatie mogelijkheden.
Rick
8
Bekijk alle beoordelingen