Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Zit je in de advocatuur en vraag jij je af of VoIP telefonie van ANNAbel wat voor je is? Wij hebben kennis van verschillende branches en de hiervoor meest geschikte oplossingen.

Jouw behoefte

Er wordt nog veel gefaxt naar de rechtbank, maar de overstap naar VoIP wordt steeds urgenter omdat ISDN volgend jaar september niet meer bestaat.  Het liefst breng je alles onder bij één partij en wil je geen gedoe met overstappen. Je wilt je nummer behouden en tijdens de overstap altijd bereikbaar blijven.

Voor de juridische sector kan het verder van pas komen dat je gesprekken kunt opnemen, veilig kunt opslaan en terug luisteren en encrypted kunt bellen.

Onze oplossing

Juist voor de juridische sector biedt de VoIP oplossing van ANNAbel een volledige faxoplossing. Inkomende faxen worden automatisch omgezet in mail. Zo weet je zeker dat je nooit meer een fax mist. Bovendien heb je de inhoud van de fax direct digitaal beschikbaar. Andersom is ook mogelijk. Uitgaande faxen verstuur je veilig vanuit je mail.

Met onze overstapservice ontdek je dat optimale bereikbaarheid niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je blijft, uiteraard ook bij nummerbehoud, bereikbaar en wij helpen je met het instellen van je eigen belplan.

Met onze module ‘Meeluisteren’ bieden we een veelzijdige optie die erg geschikt is voor trainingsdoeleinden en de juridische sector. Meeluisteren is slechts mogelijk met behulp van een zelf te kiezen wachtwoord. Deze module biedt ook de mogelijkheid tot gespreksopname en dit later terug te luisteren. Tot slot is het mogelijk om encrypted gesprekken te voeren. Wij leggen je graag uit hoe je dit instelt.
Lees meer over de opties en pakketten

 

Net iets ander situatie?

Zit je in dezelfde branche, maar is je situatie en behoefte toch anders dan wij hebben beschreven? Wij bespreken graag jouw wensen en behoefte met je om zo tot een passende oplossing te komen. We denken graag met je mee.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.