Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Hier staan wij voor!

ANNAbel is een innovatief telecombedrijf, dat is gespecialiseerd in slimme bereikbaarheidsoplossingen, zoals VoIP-bellen. Onze oplossingen zijn geschikt voor bedrijven van 1 tot meer dan 500 medewerkers. In alles streven wij naar eenvoud en gemak voor onze klanten. Van het bestellen van vaste toestellen tot het activeren van nieuwe belfunctionaliteiten. Heel veel dingen regel je gewoon zelf in je persoonlijke online dashboard.

Onze belangrijkste kwaliteiten (volgens onze klanten)

Sterk in eenvoud

Net als onze klanten houdt ANNAbel zelf ook van eenvoud. Je vindt dit dan ook terug in alle facetten van ons bedrijf en onze diensten. Van het bestellen van vaste telefoontoestellen tot het aanvragen van een nieuw nummer. En van de bediening van je persoonlijke online dashboard tot het (de)activeren van slimme functionaliteiten.

Betrouwbaar tot in de kern

ANNAbel maakt deel uit van Terberg Verenigde Bedrijven. Dit familiebedrijf is al sinds 1992 actief op de telecommarkt. ANNAbel ademt dan ook in alle opzichten de sfeer van een echt familiebedrijf. Betrokken medewerkers, goede bereikbaarheid en excellente service, vormen nog maar het topje van de ijsberg.

Flexibel als geen ander

Elk bedrijf is anders. Dat geldt ook voor de wensen op het gebied van bereikbaarheid. ANNAbel snapt dit als geen ander. Bij al onze oplossingen draait alles dan ook om flexibiliteit. Met je persoonlijke online dashboard bepaal je zelf hoe je bedrijf bereikbaar is.

Kom bij ons werken

Stage Marketing & Communicatie
Marketing

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!