Geen moeilijke contracten
Eenvoudig in beheer
Uitstekende service

Je wilt overstappen naar VoIP telefonie van ANNAbel, maar hebt nog wel wat vragen over hoe dit nu precies in zijn werk gaat? Wij leggen het graag aan je uit. Het is namelijk zo geregeld!

 

Stap 1 – Laat ons weten dat je graag klant wilt worden van ANNAbel

Het makkelijkste is als je de VoIP calculator invult of ons offerteformulier gebruikt, maar natuurlijk vinden wij het ook goed als je ons een mailtje stuurt of even belt! Onze gegevens vind je op onze contactpagina.

Stap 2 – We spreken je wensen door

Zorg er voor dat je je telefoonnummer achterlaat, we nemen namelijk nog graag contact met je op om je wensen door te spreken; wil je bijvoorbeeld je bestaande vaste nummer meenemen of heb je behoefte aan nieuwe VoIP toestellen. Zo komen we uiteindelijk tot de beste oplossing voor jouw bedrijf. Hierna krijg je van ons binnen 24 uur een persoonlijke offerte toegestuurd.

Stap 3 – Overstap wordt in gang gezet

Ben je blij met de offerte? Dan ontvangen wij hem graag ondertekent retour en gaan wij aan de slag voor je! Je krijgt een mailtje met de benodigde informatie om je overstap in gang te zetten . Mocht je het even met ons door willen spreken dan bellen we je graag even.

Stap 4 – Welkom bij ANNAbel

Alle administratieve rompslomp is geregeld, je bent klant bij ANNAbel, welkom! Om je alvast goed op weg te helpen gaan we samen met jou je belplan inrichten. Hierin denken we met je mee en zorgen we dat jouw bedrijfsbereikbaarheid optimaal wordt ingericht. Vervolgens zetten wij je profiel klaar en regelen eventueel je nummerbehoud.  Dan kan het bellen met ANNAbel beginnen!

 

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen?

Ja natuurlijk! We kunnen elk telefoonnummer van elke provider overnemen (met uitzondering van mobiele nummers). Als je wilt overstappen op VoIP van ANNAbel, maar je eigen nummer mee wilt nemen kun je dit in je aanvraag aan ons doorgeven. Zodra je klant bent geworden bij ons sturen we een verzoek naar je huidige provider. Je blijft ondertussen gewoon bereikbaar. Op de dag van de overname testen we of je nummer werkt en bellen je als eerste op je nieuwe aansluiting.

Kan ik mijn huidige telefoontoestellen gebruiken?

Wanneer je nog oude toestellen heb staan die je gebruikte voor bellen via ISDN, dan kunnen deze helaas niet gebruikt worden. Voor het bellen met ANNAbel heb je een VoIP toestel nodig. Wij hebben een ruim assortiment aan VoIP toestellen, die we voorgeprogrammeerd bij je aanleveren. Zo is het niet moeilijker dan de stekker erin en bellen.

Bel mij terug

Wil je meer weten over de overstapservice of wil je overstappen? Laat het nummer achter waarop we je kunnen bereiken en we bellen je zo snel mogelijk terug om je te helpen.

Wat vinden onze klanten?

Communicatie perfect als het goed is werkt alles snel
Vip Company
10
Snelle offerte, snelle levering goede backoffice en hulp bij de inregeling. Duidelijk systeem online, helder alemaal
Party Regelaar
9
Het meedenken over het inzetten van hun structurele oplossing voor mijn one-off event. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke service en interesse. Er werd volop meegedacht over hoe ik VoiP eenmalig ging gebruiken en hoe dit het beste ingeregeld en voorbereid kon worden. Inclusief een belletje op de dag na het event om pro-actief aan te bieden ons account weer te sluiten!
Sonja . Right To Play
10
ANNAbel werkt simpel, snel en de hulp die je telefonisch krijgt is ongekend voor een “telecomclub”. Ze doen echt hun best om je direct te helpen. Qua prijs zijn ze ook erg scherp.
Rinze / PCOU Willibrord
10
Bekijk alle beoordelingen