Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Je wilt overstappen naar VoIP telefonie van ANNAbel, maar hebt nog wel wat vragen over hoe dit nu precies in zijn werk gaat? Wij leggen het graag aan je uit. Het is namelijk zo geregeld!

 

Stap 1 – Laat ons weten dat je graag klant wilt worden van ANNAbel

Het makkelijkste is als je de VoIP calculator invult of ons offerteformulier gebruikt, maar natuurlijk vinden wij het ook goed als je ons een mailtje stuurt of even belt! Onze gegevens vind je op onze contactpagina.

Stap 2 – We spreken je wensen door

Zorg er voor dat je je telefoonnummer achterlaat, we nemen namelijk nog graag contact met je op om je wensen door te spreken; wil je bijvoorbeeld je bestaande vaste nummer meenemen of heb je behoefte aan nieuwe VoIP toestellen. Zo komen we uiteindelijk tot de beste oplossing voor jouw bedrijf. Hierna krijg je van ons binnen 24 uur een persoonlijke offerte toegestuurd.

Stap 3 – Overstap wordt in gang gezet

Ben je blij met de offerte? Dan ontvangen wij hem graag ondertekent retour en gaan wij aan de slag voor je! Je krijgt een mailtje met de benodigde informatie om je overstap in gang te zetten . Mocht je het even met ons door willen spreken dan bellen we je graag even.

Stap 4 – Welkom bij ANNAbel

Alle administratieve rompslomp is geregeld, je bent klant bij ANNAbel, welkom! Om je alvast goed op weg te helpen gaan we samen met jou je belplan inrichten. Hierin denken we met je mee en zorgen we dat jouw bedrijfsbereikbaarheid optimaal wordt ingericht. Vervolgens zetten wij je profiel klaar en regelen eventueel je nummerbehoud.  Dan kan het bellen met ANNAbel beginnen!

 

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen?

Ja natuurlijk! We kunnen elk telefoonnummer van elke provider overnemen (met uitzondering van mobiele nummers). Als je wilt overstappen op VoIP van ANNAbel, maar je eigen nummer mee wilt nemen kun je dit in je aanvraag aan ons doorgeven. Zodra je klant bent geworden bij ons sturen we een verzoek naar je huidige provider. Je blijft ondertussen gewoon bereikbaar. Op de dag van de overname testen we of je nummer werkt en bellen je als eerste op je nieuwe aansluiting.

Kan ik mijn huidige telefoontoestellen gebruiken?

Wanneer je nog oude toestellen heb staan die je gebruikte voor bellen via ISDN, dan kunnen deze helaas niet gebruikt worden. Voor het bellen met ANNAbel heb je een VoIP toestel nodig. Wij hebben een ruim assortiment aan VoIP toestellen, die we voorgeprogrammeerd bij je aanleveren. Zo is het niet moeilijker dan de stekker erin en bellen.


Download whitepaper 'Checklist overstappen van ISDN naar VoIP'

afbeelding whitepaper

In deze handige whitepaper leggen we uit waarom je nu moet overstappen, waar je rekening mee moet houden en ontvang je ook checklist!

Ja, ik wil een gratis whitepaper

In 4 stappen over naar VoIP

Kies jouw pakket
Bestel direct
+31 (0)30 2020500
Ontvang en sluit aan
Start met bellen via ANNAbel
Start nu

Bel mij terug

Wil je meer weten over de overstapservice of wil je overstappen? Laat het nummer achter waarop we je kunnen bereiken en we bellen je zo snel mogelijk terug om je te helpen.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,9

Supersnelle service. Doen wat ze beloven.
Patrick
10
Na de update is de app een top product.
Henk
10
Alles goed geregeld!
Hans
10
We bellen nu ruim een jaar via ANNAbel en zijn tevreden over hoe het nu gaat. In het begin hebben we wel wat opstartproblemen gehad op het gebied van bereikbaarheid; soms helemaal niet bereikbaar, soms een toestel die niet overging bij inkomende gesprekken, maar sinds een paar maanden gaat het goed en werkt het bellen met ANNAbel heel prettig.
Patricia
8
Bekijk alle beoordelingen