Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Ben je werkzaam in de bouwsector en vraag jij je af of VoIP telefonie van ANNAbel wat voor je is? Wij hebben kennis van verschillende branches en de hiervoor meest geschikte oplossingen.

Jouw behoefte

In de branche van de bouw werk je met veel personeelsleden en ploegen. Alleen zij werken niet op één werkplek. Wel werk je samen aan veel verschillende projecten.  Het is de wens om altijd en overal te kunnen bellen. Zeker als jij onderweg bent en je wilt gemakkelijk bellen met de collega’s of de leveranciers. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de beller op te vangen in de voicemail of door te schakelen naar een mobielnummer, maar dit is niet professioneel of klantvriendelijk genoeg en brengt vaak extra (doorschakel)kosten met zich mee.

Onze oplossing

Met de VoIP oplossing van ANNAbel kun je jouw bereikbaarheid optimaal instellen. In onze app of je persoonlijke online dashboard bepaal je wanneer je bereikbaar bent, op welk nummer en wanneer je niet bereikbaar bent of er doorgeschakeld moet worden naar een andere collega en meer.  Jij bent baas over jouw bereikbaarheid.

De ANNAbel app  is de telefooncentrale in je broekzak. Met de app bel je op je mobiele toestel eenvoudig uit met je zakelijke telefoonnummer en kunnen klanten je bereiken op je vaste nummer. Ook vind je de gevoerde en ontvangen gesprekken snel en eenvoudig terug in de recente gesprekkenlijst.

Daarnaast kun je eenvoudig nummers toevoegen of verwijderen. Zo kun je bijvoorbeeld voor elk project een telefoonnummer toekennen.  Zo wordt het mogelijk om de telefoonkosten van een project perfect onder te ogen krijgen. Wie heeft naar wie gebeld en hoe lang.

Dien je met meerdere partijen samen iets te bespreken maar een gezamenlijke meeting is niet per direct mogelijk. Met een conference call kun je samen met meerdere partijen één gesprek starten. Zo kan je kort op de bal spelen in belangrijke dossiers en iedereen is op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Bekijk onze video om te zien hoe ANNAbel jou kan helpen met een vast op mobiel oplossing!

 Net iets ander situatie?

Zit je in dezelfde branche, maar is je situatie en behoefte toch anders dan wij hebben beschreven? Wij bespreken graag jouw wensen en behoefte met je om zo tot een passende oplossing te komen. We denken graag met je mee.

Onze telefonie werkt al voor

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.