Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Ben je werkzaam als recruiter of uitzendmedewerker en vraag jij je af of VoIP telefonie van ANNAbel wat voor je is? Wij hebben kennis van verschillende branches en de hiervoor meest geschikte oplossingen.

 

Jouw behoefte

Als recruiter besteed je veel tijd aan de telefoon en wil je dit zo efficiënt inrichten. Het is belangrijk dat je overal en altijd snel en goed bereikbaar bent en op je vaste zakelijke nummer bereikbaar bent, ook als je niet achter je bureau zit. Wanneer je niet bereikbaar bent wil je de beller automatisch door kunnen verbinden naar een andere collega. Krijg je een bekende klant aan de telefoon dan is het fijn om zo snel mogelijk alle informatie bij elkaar te hebben om te kunnen schakelen. Dus een goed belplan wat je zelf in kunt richten in essentieel voor optimale bereikbaarheid.

Als manager houd je graag overzicht. Statistieken die je inzicht verlenen in het proces kunnen helpen om je bereikbaarheid, van het bedrijf of per afdeling, en hiermee je bedrijfsresultaat te verbeteren.  Of wat denk je van het doormeten van je online marketing campagnes met Google analytics? Je wilt toch weten of dit daadwerkelijk meer contactmomenten, zoals telefoontjes, oplevert.

Mochten jullie klanten hebben ingedeeld per rayon dan is het fijn dat een nieuwe klant automatisch bij de juiste collega aankomt. Scheelt jou tijd en de beller frustratie van doorverbonden worden.

Bij het opleiden van nieuwe collega’s kan het daarnaast handig zijn om mee te kunnen luisteren met de gesprekken. Zo kun je je collega daarna goed coachen.

 

Onze oplossing

Met de VoIP oplossing van ANNAbel kun je jouw bereikbaarheid optimaal instellen. In onze app of je persoonlijke online dashboard bepaal je wanneer je bereikbaar bent, op welk nummer en wanneer je niet bereikbaar bent of er doorgeschakeld moet worden naar een andere collega en meer. Jij bent baas over jouw bereikbaarheid.

De ANNAbel app  is de telefooncentrale in je broekzak. Met de app bel je op je mobiele toestel eenvoudig uit met je zakelijke telefoonnummer en kunnen klanten je bereiken op je vaste nummer. Ook vind je de gevoerde en ontvangen gesprekken snel en eenvoudig terug in de recente gesprekkenlijst.

Met de functie ‘Webhooks’ maken wij het mogelijk om allerlei handige opties voor je te koppelen. Een voorbeeld hiervan is de koppeling van jullie CRM-systeem aan jullie telefonie. Na deze koppeling krijg je direct de klantkaart van ‘mevrouw de Groot’ op je beeldscherm als je gebeld wordt door mevrouw de Groot. Voortaan dus geen gezoek meer in papieren dossiers tijdens een telefoontje.

Andere handige functionaliteiten, die Webhooks mogelijk maakt zijn het ontvangen van een e-mail bij een gemiste oproep, het meten van telefoongesprekken in Google Analytics en het schakelen op basis van een externe database.

Een voorbeeld van een mooie koppeling is de tool e-Matcher. Deze tool kun je perfect koppelen met ANNAbel. Lees hier hoe de koppeling e-Matcher met ANNAbel het gebruik van deze tool verrijkt.

Verder krijg je bij een abonnement van ANNAbel standaard de functie statistieken. Als manager houd je graag het overzicht. Dankzij de slimme functie ‘Statistieken’ heb je continu inzicht in de gemiddelde gespreksduur, de beschikbaarheid en de bereikbaarheid. Voor het hele bedrijf of uitgesplitst naar afdeling.

Onze module voor netnummer/postcode route maakt het mogelijk op basis van het netnummer of de postcode van de beller te bepalen waarheen het telefoontje moet worden gerouteerd.

De functie ‘Meeluisteren’ maakt het mogelijk om mee te luister met een collega, ongeacht de locatie waar je je bevindt. Ook aan de veiligheid heeft ANNAbel gedacht. Meeluisteren is slechts mogelijk met behulp van een zelf te kiezen wachtwoord. En als kers op de slagroom maakt de functie ‘Meeluisteren’ het ook mogelijk om gesprekken op te nemen en later terug te luisteren.

Handig om bijvoorbeeld die nieuwe collega goed te kunnen coachen.

Lees meer over de opties en pakketten

 

Net iets ander situatie?

Zit je in dezelfde branche, maar is je situatie en behoefte toch anders dan wij hebben beschreven? Wij bespreken graag jouw wensen en behoefte met je om zo tot een passende oplossing te komen. We denken graag met je mee.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.