Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Je zit achter je bureau en de telefoon gaat. Op je computerscherm is te zien wie de klant is die belt en, indien aanwezig, zal alle relevante informatie wordt weergegeven op je scherm. Of dit nu een reeds bekende klant is of een onbekende, je krijgt direct inzicht in relevante data die je verder zullen helpen in je gesprek. Dat is de kracht van de koppeling tussen ANNAbel en e-Matcher!

Voordeel van de koppeling

Met de koppeling tussen ANNAbel en e-Matcher verbeter je niet alleen de productiviteit en communicatie binnen je organisatie, maar ook het rendement. Het tonen van beller details op de schermen van je medewerkers kan een telefoongesprek aanzienlijk versnellen. Zo realiseer je meer gesprekken per medewerker en op den duur ook kostenbesparingen en meer rendement. Maar vergeet ook het sociale, menselijke aspect niet van deze koppeling. Wanneer je een telefoongesprek beantwoordt en direct iets weet van de bellende klant – vanwege de pop-up op het scherm – kun je een gepast gesprek aangaan en een goede verstandhouding opbouwen. In een tijdperk waarin sommigen denken dat technologie ‘alles overneemt’, kan deze koppeling je helpen dit menselijke aspect hoog te houden en toch te profiteren van de operationele voordelen.

Bekende of onbekende klant – e-Matcher toont relevante informatie

Zo zie je bij een bekende klant eventueel openstaande opdrachten, klantgegevens en welke vacatures de klant heeft. Is het een onbekende klant? Binnen 3 seconden heeft de applicatie contact gelegd met Gaydon (Financial Checker) en Jobdigger (Online vacature scraper). Er is meteen informatie te zien betreffende financiële status van de potentiële klant. Daarnaast zijn direct alle online vacatures van de klant zichtbaar. Bij het toevoegen van de klant/ Vacature opdrachten wordt alle informatie zoals contactpersonen en vacatures geïmporteerd en maakt de applicatie de automatches.

Pop-up scherm bij een onbekende klant

Pop-up scherm bij een bekende klant

Analyse tool gevoed door informatie vanuit ANNAbel

Het kan van toegevoegde waarde zijn om analyse te draaien op de gesprekken die gevoerd worden, om de efficiëntie van een medewerkers of vestiging te meten bijvoorbeeld. ANNAbel verzameld alle data en kan die doorgeven aan het systeem van e-Matcher. Zo kunnen er analyse op het belgedrag worden gevoerd die u van relevante informatie kunnen voorzien.

e-matcher

Ook e-matcher verrijken met ANNAbel?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen graag contact met je op om je wensen en de mogelijkheden met je door te spreken.

Koppel mijn e-Matcher met ANNAbel!

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!