Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Ben je een makelaar en vraag jij je af of VoIP telefonie van ANNAbel wat voor je is? Wij hebben kennis van verschillende branches en de hiervoor meest geschikte oplossingen.

Jouw behoefte

De grootste uitdaging voor een makelaar is zijn bereikbaarheid. Je bent veel onderweg, maar je wilt wel over en altijd snel en goed bereikbaar zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de beller op de vangen in de voicemail of door te schakelen naar een mobiel nummer, maar dit is niet professioneel of klantvriendelijk genoeg en brengt vaak extra (doorschakel)kosten met zich mee.

Onze oplossing

Met de VoIP oplossing van ANNAbel kun je jouw bereikbaarheid optimaal instellen. In onze app of je persoonlijke online dashboard bepaal je wanneer je bereikbaar bent, op welk nummer en wanneer je niet bereikbaar bent of er doorgeschakeld moet worden naar een andere collega en meer. Jij bent baas over jouw bereikbaarheid.

De ANNAbel app  is de telefooncentrale in je broekzak. Met de app bel je op je mobiele toestel eenvoudig uit met je zakelijke telefoonnummer en kunnen klanten je bereiken op je vaste nummer. Ook vind je de gevoerde en ontvangen gesprekken snel en eenvoudig terug in de recente gesprekkenlijst.

Bekijk onze video om te zien hoe ANNAbel jou kan helpen met een vast op mobiel oplossing!

Meer informatie over hoe VoIP telefonie je optimale bereikbaarheid geeft? Lees onze blog: Verbeter je bedrijfsresultaat met cloud telefonie.

 

Net iets ander situatie?

Zit je in dezelfde branche, maar is je situatie en behoefte toch anders dan wij hebben beschreven? Wij bespreken graag jouw wensen en behoefte met je om zo tot een passende oplossing te komen. We denken graag met je mee.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.