Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Ben jij werkzaam als accountant, boekhouder of  en vraag jij je af of VoIP telefonie van ANNAbel wat voor je is? Wij hebben kennis van verschillende branches en de hiervoor meest geschikte oplossingen.

Jouw behoefte

De grootste uitdaging voor een boekhouder, accountant of fiscalist is dat al je taken geordend en genoteerd worden bij de juiste dossiers. Met juiste overzicht zorg je voor dat de elke detail juist is. Daarnaast heb je behoefte aan een goed, vlot en snel contact met jouw cliënten en partners.

De grootste uitdaging voor een accountant is zijn bereikbaarheid. Je bent veel onderweg, maar je wilt wel over en altijd snel en goed bereikbaar zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de beller op te vangen in de voicemail of door te schakelen naar een mobiel nummer, maar dit is niet professioneel of klantvriendelijk genoeg en brengt vaak extra (doorschakel)kosten met zich mee.

Onze oplossing

Met de VoIP oplossing van ANNAbel kun je je eigen efficiëntie verhogen door de integratie met CRM systemen zoals Zendesk en ZOHO.  Hiermee kun je rechtstreeks vanuit je CRM pakket bellen. Ook zie je meteen de klantgegevens in beeld, wanneer de klant je belt. Wel zo klantvriendelijk en efficiënt!

Bekijk onze video om te zien hoe ANNAbel jou kan helpen met een CRM-integratie!

Ben je weinig op het kantoor en je bent veel op pad? Dan kun je jouw bereikbaarheid optimaal instellen. In onze app of je persoonlijke online dashboard bepaal je wanneer je bereikbaar bent, op welk nummer en wanneer je niet bereikbaar bent of er doorgeschakeld moet worden naar een andere collega en meer. Jij bent baas over jouw bereikbaarheid.

De ANNAbel app  is de telefooncentrale in je broekzak. Met de app bel je op je mobiele toestel eenvoudig uit met je zakelijke telefoonnummer en kunnen klanten je bereiken op je vaste nummer. Ook vind je de gevoerde en ontvangen gesprekken snel en eenvoudig terug in de recente gesprekkenlijst.

Meer informatie over hoe VoIP telefonie je optimale bereikbaarheid geeft? Lees onze blog: Verbeter je bedrijfsresultaat met cloud telefonie.

 Net iets ander situatie?

Zit je in dezelfde branche, maar is je situatie en behoefte toch anders dan wij hebben beschreven? Wij bespreken graag jouw wensen en behoefte met je om zo tot een passende oplossing te komen. We denken graag met je mee.

Onze telefonie werkt al voor

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.