Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Alles mag, niets moet. Onze app mag je gebruiken. Toch kan het zijn dat je als zzp’er graag meer vrijheid wil hebben, efficiënter te werk wil gaan en het belangrijkste: een professionele uitstraling wil hebben naar je (potentiële) klanten. Want dat levert dan weer meer omzet, meer tijd en nog meer vrijheid op.

De ANNAbel app is een vaste telefoon, maar dan in je smartphone. Je kunt er mee bellen en gebeld worden alsof je op kantoor bent. Het fijne aan de ANNAbel app is dat je ook zelf de bereikbaarheid kunt wijzigen. Ga je lekker op vakantie, dan zet je hem door naar je antwoordservice of je voicemail via dezelfde app. Klinkt goed toch? Onderstaand de vijf belangrijkste redenen om de ANNAbel app te gebruiken als zzp’er:

  • Gebruik je de ANNAbel app, dan geef je in het vervolg je klanten alleen je zakelijke telefoonnummer. Uit onderzoek is gebleken dat een professioneel ‘vast’ telefoonnummer een betrouwbaardere uitstraling heeft.
  • Eenmanszaken vinden vrijheid in hun werk erg belangrijk. Ze worden ook niet voor niets freelancer genoemd of als iemand met een vrij beroep. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan heb je zelf de vrijheid om te bepalen welke koers je wilt varen. Dan is het handig dat je niet vastzit aan een telefoonnummer dat gekoppeld is aan een vaste telefoon. Met de ANNAbel app op je mobiel kun je gewoon jouw ‘vaste’ telefoonnummer overal mee naartoe nemen.
  • Jouw zakelijke nummer wordt professioneler, want op de website, in de e-mailhandtekening, op de bedrijfsauto en op jouw visitekaartje zet je gewoon je ‘vaste’ nummer en niet meer je mobiele nummer. Het voordeel is dat je nu gewoon je mobiele nummer kunt gebruiken voor je privé contacten en je zakelijke nummer voor je zakelijke leven met 1 telefoon. Wel zo fijn!
  • Als je gebeld wordt op je mobiele telefoonnummer en je bent niet bereikbaar, dan kun je alleen een voicemail afspelen. Gelukkig biedt de ANNAbel app uitkomst: je bepaalt zelf in het belplan wat er gebeurt. Ben je niet bereikbaar of wordt er na een aantal keer overgaan niet opgenomen? Dan kun je instellen wat je wilt dat er dan gebeurd. Stuur je het telefoontje door naar een ander nummer? Of krijgt de klant een speciaal bericht te horen? De keuze is aan jou.
  • De app is gratis! Het enige wat je wel moet hebben is één account en één gebruiker.

 

Wil je meer weten over de ANNAbel app? Bel met ons en we helpen je graag! De app’s zijn gratis te downloaden in de AppStore of de Playstore.

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.