Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Bellen met je vaste zakelijke nummer, zonder een fysiek telefoontoestel op je bureau? Dat kan! Bellen vanaf je computer, tablet of mobiele telefoon behoort tegenwoordig onder de mogelijkheden. De meest bekende term hiervoor is ‘Vast op Mobiel’.

Altijd en overal bereikbaar op je vaste zakelijke nummer

Met VoIP telefonie ben je altijd en overal bereikbaar. Je bent niet langer afhankelijk van een vaste werkplek met telefoon. Of je nu op een flexplek werkt, thuis werkt of onderweg bent, met VoIP telefonie ben je altijd bereikbaar.

Gebruik de ANNAbel app. Zo weet je dat je echt altijd bereikbaar bent. Met de app van ANNAbel kun je je smartphone gebruiken om te bellen vanaf je vaste nummer en telefoontjes die binnenkomen op je vaste nummer ook beantwoorden met je mobiel. Dit werkt overal zolang je maar Wi-Fi of een 4G verbinding hebt. En zelfs wanneer je internet het niet doet ben je bereikbaar, doordat je eenvoudig kunt instellen dat de telefoon bij een storing doorschakelt naar jouw mobiel. Er is dus geen reden om niet meer bereikbaar te zijn met VoIP telefonie van ANNAbel.

 

Enkel een internetverbinding nodig

Wat heb je nodig voor VoIP telefonie? Een goede internetverbinding. Dit kan zijn via je mobiele databundel of via een vaste internetverbinding. Waar je wel rekening mee moet houden is de bandbreedte die je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het aantal gebruikers. Een telefoongesprek over internet heeft rond de 100kbit/s nodig.

Vervolgens kun je onderling gratis bellen met je collega’s, wereldwijd! Internet kent namelijk geen grenzen en als je op hetzelfde netwerk zit bel je gratis.

Bureautoestel toch wel erg fijn

Wij merken dat de meeste mensen het toch fijn vinden om op hun werkplek een bureautoestel te hebben. Wij herkennen dit wel bij ANNAbel, want wij hebben ook gewoon nog bureautoestellen staan. Deze VoIP toestellen geven het oude vertrouwde gevoel van de ‘ouderwetse’ telefoon en bieden je toch alle flexibiliteit van het nieuwe bellen. Zo kun je gemakkelijk en zonder dat je klant het merkt, je gesprek overschakelen van je vaste telefoon naar je mobiel als je tijdens een telefoongesprek even naar een andere locatie moet.

Wist je dat je onze vaste toestellen ook gemakkelijk mee kunt nemen als je thuis werkt?  Sluit hem thuis aan op een netwerkkabel en je bent bereikbaar.

Bureautoestellen zijn dus nog geen verleden tijd, ze bieden alleen meer flexibiliteit.

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.