Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Je belt wel via de moderne manier, maar gebruikt nog altijd analoge fax? Vervang de analoge fax met de fax-naar-e-mailservice module van ANNAbel. Inkomende faxen worden automatisch omgezet in mail. Zo weet je zeker dat je nooit meer een fax mist. Bovendien heb je de inhoud van de fax direct digitaal beschikbaar. Andersom is ook mogelijk. Uitgaande faxen verstuur je vanuit je mail.

Faxapparaten zijn niet meer van nu

Veel ondernemers zijn zich er niet altijd van bewust dat voor het verzenden en ontvangen van een fax niet langer het gebruik van een ‘oude’ faxmachine nodig is. Dankzij de functies voor faxen en e-mailen, kan alles met een muisklik worden gedaan. Daarnaast is met het verdwijnen van ISDN het ouderwetse faxen geen lang leven meer beschoren. En denk eens aan al het geld dat je bespaart door het ouderwetse faxen te vervangen.

Besparing

Papier en inkt hoef je niet meer te verspillen door een document af te drukken en in het faxapparaat te stoppen. Met de nieuwste innovaties op het gebied van telefonie kunnen bedrijven nu hun digitale bestand versturen naar een faxmachine en andersom. Deze nieuwe vorm van technologie maakt faxen niet alleen veel handiger, maar ook goedkoper. Het is niet langer nodig om faxrollen of -toner te kopen en de reparateur hoeft ook niet meer langs te komen vanwege storingen. Het scheelt een hoop papier dat moet worden gearchiveerd.

Beveiligd tegen hacken

Er was dit jaar aardig wat te lezen over de veiligheid van faxmachines. Het ging hier over de all-in-printers; machines die kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze apparaten waren gevoelig voor hacking omdat ze ontvangen en verzenden via het traditionele telefonienetwerk. Tegelijkertijd zijn ze ook met het interne netwerk verbonden, omdat zo de printopdrachten binnenkomen en scans worden opgeslagen. Hackers wisten via openbaar beschikbare faxnummers deze machines binnen te komen met een relatief simpel script en zich zo toegang te verschaffen tot de interne bedrijfsnetwerken.

Met de moderne manier van faxen in je data wel beveiligd omdat je gebruikt maakt van een goed beveiligde server in de cloud.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.