Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

De decembermaand komt er weer aan, een maand bomvol feestdagen. Dit zorgt vaak voor onduidelijkheid bij je klanten. Wanneer kunnen ze je wel en niet bereiken. Naast het duidelijk vooraf communiceren van deze tijden aan jouw klanten kun je ook zorgen dat je zo klantvriendelijk mogelijk omgaat met jouw bereikbaarheid.

Neem de openingstijden op in jouw belplan

Feestdagen die elk jaar op een vaste dag zijn, zoals kerst en nieuwjaarsdag, stellen wij automatisch voor je in als je de module ‘Openingstijden’ af hebt genomen. Feestdagen op afwijkende data of afwijkende openingstijden rondom feestdagen of vakanties kun je zelf instellen.

Je kunt gemakkelijk via je persoonlijke online dashboard of de app bepalen hoe en op welk tijdstip je bereikbaar wilt zijn en kan je de routering van een nummer aanpassen op basis van openingstijden. Ben je open van 08.00 uur tot 17.00 uur en wil je buiten kantooruren een voicemail afspelen zonder hieraan te denken? Of is er ’s weekends een andere storingsmonteur dan op een werkdag? Met openingstijden stel je de bereikbaarheid snel en simpel in, efficiënt en klantvriendelijk.

Eerder gesloten de dag voor kerst? Of is het bedrijf gesloten tussen kerst en oud en nieuw? Je kunt dit allemaal instellen in jouw belplan. Je kunt dit het snelste aanpassen bij de reguliere openingstijden in jouw dashboard. Hier voeg je middels het plusje als ware een uitzondering in voor die specifieke datum. Volgens onderstaand voorbeeld.

Zie hier de volledige uitleg over openingstijden.

Vergeet ook jouw online openingstijden niet aan te passen

Je wilt natuurlijk zo klantvriendelijk mogelijk communiceren aan klanten dat de aangepaste openingstijden hebt. Wij denken hierin graag met je mee. Om die reden willen we je ook attenderen op de mogelijkheid om klanten te informeren die zoeken op jouw bedrijf in Google.

Wanneer je een Google Mijn Bedrijf pagina hebben voor je bedrijf, kun je meer informatie delen met klanten, zoals openingstijden. Hierin kun je ook gemakkelijk afwijkende openingstijden invoeren.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.