Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

De ANNAbel webphone is een extra VoIP service die ervoor zorgt dat je eenvoudig kunt bellen vanaf een pc/laptop met of zonder een headset. De webphone vervangt in principe je vaste bureautoestel en dit heeft vier belangrijke voordelen:

1.     Bespaar op hardware kosten

De webphone van ANNAbel is een softphone: een programma dat je op je PC of laptop installeert en dat reageert alsof het een telefoon is. Het is dus niet nodig om een nieuwe bureautoestel en bedrading aan te schaffen.

Het voordeel van onze webphone is dat het toekomstbestendig is. Hardware veroudert en komt uiteindelijk in de container terecht. Met software wordt er eenvoudig nieuwe functionaliteit toegevoegd of automatisch een upgrade gedaan. Dat zorgt ervoor dat de webphone meegroeit met het bedrijf.

Vooral voor bedrijven met een eigen service afdeling/call center is het erg interessant om te besparen op hardware.

2.     Softphones zijn sneller uit te rollen

Softphones zijn over het algemeen sneller te gebruiken dan vaste toestellen, omdat er bij vaste toestellen nog een boel configureren komt kijken. Toch hoeft ook dit geen drempel te zijn. Bestel je bij ons een vast toestel? Dan kunnen zorgen we dat die voorgeprogrammeerd geleverd wordt. Het is dan aansluiten en starten met bellen.

3.     Inzichtelijk welke collega’s bereikbaar zijn

Met de ANNAbel webphone weet je precies welke collega’s beschikbaar zijn en of zij oproepen kunnen ontvangen. Doordat je het weet wie online en beschikbaar is, neemt de wachttijd voor oproepen die je wilt doorschakelen af. Inkomende gesprekken worden sneller en met meer zekerheid overgedragen naar de medewerker die online en beschikbaar is. Waardoor wachttijden, oponthoud en gemiste oproepen dus verminderd worden. Daarmee stijgt de klanttevredenheid!

  

 

4.     Flexibel met de ANNAbel app en webphone

De ANNAbel webphone en app zijn oplossingen voor een bedrijf dat op zoek is naar betere flexibiliteit en bereikbaarheid van de medewerkers. Het is een vervanging voor een bureautoestel en biedt de mogelijkheid om altijd en overal bereikbaar te zijn op het vaste zakelijke nummer. Wanneer bijna 40%  van de werknemers in Nederland op afstand werkt, is het wel iets om rekening mee te houden bij het zoeken naar een communicatieoplossing.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.