Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

ISDN Stopt september 2019 en dat betekent dat je na moet gaan denken over een alternatief. Stap over op ‘het nieuwe bellen’ van ANNAbel. Ook wel bekend onder de namen VoIP telefonie, cloud telefonie, hosted telefonie of bellen via internet.

 

Wat is het nieuwe bellen

Het nieuwe bellen; hierbij wordt de internetverbinding gebruikt voor het bellen. Je hebt voor het nieuwe bellen alleen een breedband internet aansluiting nodig, dus geen fysieke telefooncentrale meer op locatie met dure onderhoudscontracten. Je telefoon wordt met een netwerkkabel aangesloten op je router of een switch en niet langer op een telefoonlijn. Je kunt via een beveiligd online beheersysteem je volledige belplan vorm geven of middels onze ANNAbel app.

Met het nieuwe bellen van ANNAbel ben je verzekerd van een flexibele en betrouwbare telefonie-oplossing. Niet tevreden? Dan kun je binnen een dag opzeggen. Dit houdt ons scherp om jou een optimale bereikbaarheid en gebruiksgemak te bieden en dan tegen een zeer lage prijs per maand!

Meer lezen over het nieuwe bellen van ANNAbel? Lees dan onze blogs.

 

Voordelen van het nieuwe bellen

Het nieuwe bellen biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig, terwijl je wel altijd kunt beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde telecom-faciliteiten. Bovendien pakt het financieel vaak voordelig uit om over te stappen. Naast de 4 grootste voordelen van zakelijk telefoneren via internet, biedt ANNAbel nog een hoop extra voordelen.

ANNAbel is gespecialiseerd in vaste telefonie via internet (VoIP). Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van het nieuwe bellen van ANNAbel, want:
• Geen eigen telefooncentrale meer nodig
• Altijd kunnen beschikken over de meest geavanceerde telecom-faciliteiten
• Verrassend voordelig, al vanaf € 1,50 per gebruiker
• Bellen kan met bureautoestel, headset en mobiel
• Zelf regisseur van eigen bedrijfsbereikbaarheid via online dashboard
• Altijd en overal inzicht in bereikbaarheid, beschikbaarheid en belgedrag
• Makkelijk schaalbaar, betalen per gebruiker
• Geen langlopende contracten, per dag opzegbaar!

Overtuigd van de voordelen? Bereken direct je kosten via onze handige calculator.

 

Overstapservice

In vier stappen is je overstap naar het nieuwe bellen geregeld! Geen moeilijk gedoe en ingewikkelde contracten. We spreken telefonisch je wensen met je door en helpen je met de overstap. Je bereikbaarheid is door ons gewaarborgd en het kan soms al geregeld zijn in 24 uur!

De twee meeste gestelde vragen die we krijgen zijn:

Kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen?

Ja natuurlijk! We kunnen elk telefoonnummer van elke provider overnemen (met uitzondering van mobiele nummers). Als je wilt overstappen op VoIP van ANNAbel, maar je eigen nummer mee wilt nemen kun je dit in je aanvraag aan ons doorgeven. Zodra je klant bent geworden bij ons sturen we een verzoek naar je huidige provider. Je blijft ondertussen gewoon bereikbaar. Op de dag van de overname testen we of je nummer werkt en bellen je als eerste op je nieuwe aansluiting.

Kan ik mijn huidige telefoontoestellen gebruiken?

Wanneer je nog oude toestellen heb staan die je gebruikte voor bellen via ISDN, dan kunnen deze helaas niet gebruikt worden. Voor het bellen met ANNAbel heb je een VoIP toestel nodig. Wij hebben een ruim assortiment aan VoIP toestellen, die we voorgeprogrammeerd bij je aanleveren. Zo is het niet moeilijker dan de stekker erin en bellen.

Meer over onze overstapservice

Onze klanten beoordelen ons met een 8,9

Supersnelle service. Doen wat ze beloven.
Patrick
10
Na de update is de app een top product.
Henk
10
Alles goed geregeld!
Hans
10
We bellen nu ruim een jaar via ANNAbel en zijn tevreden over hoe het nu gaat. In het begin hebben we wel wat opstartproblemen gehad op het gebied van bereikbaarheid; soms helemaal niet bereikbaar, soms een toestel die niet overging bij inkomende gesprekken, maar sinds een paar maanden gaat het goed en werkt het bellen met ANNAbel heel prettig.
Patricia
8
Bekijk alle beoordelingen

Download whitepaper 'Checklist overstappen van ISDN naar VoIP'

afbeelding whitepaper

In deze handige whitepaper leggen we uit waarom je nu moet overstsappen, waar je rekening mee moet houden en ontvang je ook checklist!

Ja, ik wil een gratis whitepaper

Ben je er nog niet helemaal uit?

We helpen je graag op weg!
Neem contact met ons op!
Voordelen VoIP