STAP NU EENVOUDIG OVER VAN ISDN NAAR VOIP

Op 1 september 2019 stopt KPN met ISDN. Maakt je bedrijf dan nog gebruik van deze dienst, dan zijn jullie straks niet meer bereikbaar. Maar waarom zou je zo lang wachten met overstappen? Er zijn immers uitstekende alternatieven beschikbaar. Met meer mogelijkheden, meer flexibiliteit en veelal tegen lagere kosten. Stap over van ISDN naar VoIP.

 

Beter, flexibeler en vaak goedkoper

VoIP-telefonie is zo’n uitstekend alternatief. Bij VoIP-telefonie zijn de bedrijfstoestellen aangesloten op het internet. Je hoeft bovendien niet meer zelf een telefooncentrale te hebben. Je maakt namelijk gebruik van de nieuwste belfunctionaliteiten in de cloud. Bovendien is overstappen niet ingewikkeld. Zeker niet als je kiest voor VoIP van ANNAbel.

 

Voip bellen van annabel biedt extra belfunctionaliteiten

Kies net als een sterk groeiende groep ondernemers voor VoIP-bellen van ANNAbel. Je profiteert dan niet alleen van de voordelen van VoIP zelf, maar je kunt ook nog eens gebruik maken van de nieuwste en meest gebruikte belfunctionaliteiten.

 

Vul nu de voip-calculator in

Wil je weten wat VoIP-bellen van ANNAbel jouw bedrijf oplevert? En wat het je kost? Vul dan nu vrijblijvend onze VoIP-calculator in. Dat kost je slechts een minuut of twee. Heb je na het invullen nog vragen? Bel of mail ons dan gerust even.

 

ISDN naar VoIP – de grootste verschillen

Wil je meer informatie over ISDN en VoIP? Wij hebben de grootste verschillen voor je op een rijtje gezet in onze blog “ISDN en VoIP- Wat zijn de grootste verschillen“.

Stap over naar VoIP van ANNAbel

Start met bellen via internet

Bellen via internet biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig, terwijl je wel altijd kunt beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde telecom-faciliteiten. Bovendien pakt het financieel vaak voordelig uit om over te stappen.

ANNAbel is gespecialiseerd in vaste telefonie via internet (VoIP). Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van VoIP-bellen van ANNAbel:

  • Geen eigen telefooncentrale meer nodig
  • Altijd kunnen beschikken over de meest geavanceerde telecom-faciliteiten
  • Verrassend voordelig, al vanaf € 1,50 per gebruiker
  • Bellen kan met bureautoestel, headset en mobiel
  • Zelf regisseur van eigen bedrijfsbereikbaarheid via online dashboard, app en plugin
  • Altijd en overal inzicht in bereikbaarheid, beschikbaarheid en belgedrag
  • Eenvoudig op- en afschalen van gebruikers en/of modules
  • Geen langlopende contracten, per dag opzegbaar
Bereken je kosten

Ben je er nog niet helemaal uit?

We helpen je graag op weg!
neem contact op