Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

STAP NU EENVOUDIG OVER VAN ISDN NAAR VOIP

Per 1 september 2019 gaat KPN starten met het uitfaseren van ISDN. Maakt je bedrijf dan nog gebruik van deze dienst, dan zijn jullie straks niet meer bereikbaar. Maar waarom zou je zo lang wachten met overstappen? Er zijn immers uitstekende alternatieven beschikbaar. Met meer mogelijkheden, meer flexibiliteit en veelal tegen lagere kosten. Stap over van ISDN naar VoIP.

Beter, flexibeler en vaak goedkoper

VoIP-telefonie is zo’n uitstekend alternatief. Bij VoIP-telefonie zijn de bedrijfstoestellen aangesloten op het internet. Je hoeft bovendien niet meer zelf een telefooncentrale te hebben. Je maakt namelijk gebruik van de nieuwste belfunctionaliteiten in de cloud. Bovendien is overstappen niet ingewikkeld. Zeker niet als je kiest voor VoIP van ANNAbel.

Voip bellen van annabel biedt extra belfunctionaliteiten

Kies net als een sterk groeiende groep ondernemers voor VoIP-bellen van ANNAbel. Je profiteert dan niet alleen van de voordelen van VoIP zelf, maar je kunt ook nog eens gebruik maken van de nieuwste en meest gebruikte belfunctionaliteiten.

Vul nu de voip-calculator in

Wil je weten wat VoIP-bellen van ANNAbel jouw bedrijf oplevert? En wat het je kost? Vul dan nu vrijblijvend onze VoIP-calculator in. Dat kost je slechts een minuut of twee. Heb je na het invullen nog vragen? Bel of mail ons dan gerust even.

ISDN naar VoIP – de grootste verschillen

Wil je meer informatie over ISDN en VoIP? Wij hebben de grootste verschillen voor je op een rijtje gezet in onze blog “ISDN en VoIP- Wat zijn de grootste verschillen“.


Download whitepaper 'Checklist overstappen van ISDN naar VoIP'

afbeelding whitepaper

In deze handige whitepaper leggen we uit waarom je nu moet overstsappen, waar je rekening mee moet houden en ontvang je ook checklist!

Ja, ik wil een gratis whitepaper

Wij begrijpen wat jij nodig hebt

Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie

Bellen via internet voor kleine en grote bedrijven

ANNAbel is gespecialiseerd in het leveren en implanteren van vaste telefonie.  Wij kijken naar de wens en spelen hier vervolgens op in met ons aanbod.

Onze drie beloften:

  1. Optimale bereikbaarheid, via de app, de webphone of een vast toestel.
  2. Verschillende soorten contracten, waaronder dagelijks opzegbaar.
  3. Persoonlijk contact, zowel service gericht als adviseur.

 

Meer informatie