Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Uitfasering ISDN

KPN gaat per 1 september ISDN uitfaseren. Wanneer KPN jouw lijnen precies zal stoppen krijg je een week vooraf per brief te horen. Het blijft dus wel noodzaak om over te gaan op een alternatief! Het ISDN netwerk is verouderd en er zijn tegenwoordig betere en goedkopere alternatieven zoals VoIP.  Het is tijd om actie te ondernemen als je nog een ISDN-netwerk hebt. ANNAbel helpt je graag en biedt je toekomstvaste oplossingen die voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn.

Stap over op VoIP telefonie.

Wanneer je overstapt naar VoIP, heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Je bent en blijft optimaal bereikbaar. En jouw bedrijf is ook klaar voor de toekomst. Want je belt snel, veilig en flexibel over het internet. Verder bespaar je 30 tot 60% op de telefoonkosten!

Met VoIP-telefonie van ANNAbel profiteer je bedrijf onder andere van de volgende voordelen:

  • Kostenbesparing op gespreks- en abonnementskosten
  • Betere bereikbaarheid
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Dagelijks opzegbaar

Voorkom de onbereikbaarheid!

1 september lijkt nu nog ver weg. Echter is ons advies om niet te lang wachten met het nemen van de benodigde maatregelen. Een goede telefonische bereikbaarheid is belangrijk voor je bedrijf. Wil jij weten wat VoIP bellen van ANNAbel voor jouw bedrijf kost? Via onze VoIP calculator kun je in twee stappen een offerte aanvragen. Wij kunnen ons voorstellen dat je liever advies wilt hebben. Vul hieronder je telefoongegevens in. Wel zo handig.