Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Myfinance - Online boekhoud-tool voor startende ondernemers en ZZP'ers

myfinance logoAndere boekhoudpakketten zijn ontwikkeld voor boekhouders. Myfinance onderscheidt zich als online boekhoudprogramma dat op maat is gemaakt voor ZZP’ers. De software heeft een heldere indeling en is zeer gebruiksvriendelijk, ook als je net start met boekhouden. Het programma helpt je om snel en foutloos te boekhouden door acties die niet wettelijk of kloppend zijn te blokkeren.

Met online factureren en boekhouden via onze software voorkom je niet alleen fouten, door snel en foutloos te facturen worden je facturen sneller betaald, én met de handige App ben je nooit meer bonnetjes kwijt. Myfinance is geschikt voor Starters, ZZP en (management) BV’s. Wil je alles lezen over online boekhouden, bezoek dan onze website. Hier kun je eenvoudig een gratis proefaccount aanvragen. Voor vragen gebruik je ons contactformulier.

Jouw bedrijfsorganisatie hier?

Bellen met ANNAbel - VoIP telefonieEen vermelding op onze partnerpagina. Dit kan zijn met een logo en vermelding van jouw complete profielpagina. Heb jij een bedrijf die relevant is voor de bedrijven zoals mkb, zzp’ers of starters? Breid dan samen met ons je netwerk uit en bereik eenvoudig jouw doelgroep!

Zie je het toevoegde waarde om met ons samen te werken voor jouw (potentiële) klanten. Stuur gerust een mail naar hoi@bellenmetannabel.nl en we nemen met jou contact op om de mogelijkheden te bespreken!