Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

In 2 stappen een offerte op maat

Alle pakketten komen gratis met
 • test Voicemail naar e-mail
  Je kan met deze optie je voicemail als email ontvangen. Je kan deze dan op elk device afluisteren of makkelijk opslaan.
 • test Bellen met ANNAbel App
  Hiermee bel je met je zakelijke vaste nummer vanaf je mobiele telefoon. Je kan ook makkelijk doorschakelen en andere functies uitvoeren die je ook op je bureautoestel gewend bent. Ook je bereikbaarheid kan je hier instellen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store.
 • test Online beheer
  Beheer snel en eenvoudig de bereikbaarheid van het bedrijf en je collega’s en voeg extra optie’s toe. Iedere gebruiker kan hier ook zijn eigen bereikbaarheid instellen. Ook zie je hier de gespreks en factuurdetails.
 • test Belgroepen
  Geef met Belgroepen aan hoe je bedrijf bereikbaar is. Moeten alle toestellen tegelijkertijd overgaan bij een inkomend gesprek of eerst de ene en na 5 seconden de andere?
 • test Realtime statistieken
  Hiermee krijg je inzicht in de bereikbaarheid van bepaalde afdelingen of het gehele bedrijf. Een duidelijk overzicht van in en uitgaande gesprekken.
 • test En nog veel meer!
  Wil je nog meer weten over andere functionaliteiten van ANNAbel? Bel 030-2020500 of mail naar hoi@bellenmetannabel.nl. Wij helpen je graag verder!
Stap 1: Stel jouw pakket samen
Geef hier aan hoeveel personen de mogelijkheid moeten hebben om van ANNAbel gebruik te maken.
Geef hier aan op hoeveel nummers je bereikbaar wilt zijn
Kies extra's
Meldingen
Hiermee kun je welkomstberichten instellen of wachtteksten. Bijvoorbeeld: Welkom bij ANNAbel, we verbinden je nu door naar een beschikbare medewerker.
Openingstijden
Stel de tijden in waarop jouw bedrijf bereikbaar is. Stel vervolgens ook in wat er moet gebeuren als iemand buiten deze tijden toch probeert te bellen.
Keuzemenu
Met deze keuze geef je de klant de mogelijkheid om zelf alvast de keuze te maken naar welk persoon of afdeling ze willen worden doorverbonden.
Wachtrij
Als iedereen in gesprek is krijg de klant te horen hoeveel gesprekken hij nog voor zich heeft en kan ondertussen genieten van een muziekje.
Meeluisteren
Voor opleidingsdoeleinden kan je gesprekken opnemen en later afluisteren. Ook kan het zijn dat je beroepshalve gesprekken wil vastleggen. Natuurlijk is dit met een wachtwoord beveiligd.
Conference
Telefonisch vergaderen met klanten of collega's? Dat doe je met deze functie en is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.
Webhooks
Met Webhooks voorzie je ANNAbel van de mogelijkheid om allerlei handige opties’s te koppelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een pop-up van je klantkaart in je CRM als de klant je belt.
€ 7,80
€ 15,60
€ 36,40
Overige opties
Hiermee kan je faxen versturen vanuit je email. Wel zo makkelijk.
Stap 2: Vul je gegevens in

Als je onderstaand formulier invult, sturen wij je binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Bij ons heb je geen verplichtingen. Probeer ANNAbel gerust een dag, week of maand zonder vast te zitten aan een contract. Het is dagelijks opzegbaar.

Jouw kosten
Maandelijkse kosten
1 Gebruiker(s)€ 5,00
1 Nummer(s)€ 1,00
Totaal maandelijks * (excl. BTW) € 6,00
*) Excl. verbruik belkosten
Eenmalige kosten
1 Gebruiker(s)€ 10,00
1 Nummer(s)€ 10,00
Totaal eenmalig (excl. BTW) € 20,00
Stuur mij een e-mail van deze berekening