Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3
Verschillende contracten
Eenvoudig in beheer
Uitstekende service

Nummers en accounts

Dit is de basis van ANNAbel

Als je kiest voor één van de VoIP zakelijk pakketten van ANNAbel, krijg je van ons een telefoonnummer en een VoIP-account. Afhankelijk van je keuze voor één van de drie ANNAbel-pakketten, krijg je de beschikking over een groot aantal slimme belfaciliteiten. Tot slot beheer je alle zaken rondom ANNAbel-telefonie eenvoudig in je persoonlijke online dashboard.

Telefoonnummer

Wil je een nieuw telefoonnummer of extra nummers, dan zorgt ANNAbel daar voor. Wij kunnen je direct van telefoonnummers van elke regio in Nederland voorzien, evenals van landelijke 085- en 088-nummers. Desgewenst kunnen wij ook je bestaande nummer(s) overnemen. Dit regel je eenvoudig met behulp van ons formulier Nummerbehoud.

VoIP Account

Een VoIP-account zorgt voor de registratie van een telefoon. Dankzij deze registratie herkent de centrale dat het desbetreffende toestel bij jouw ANNAbel-account hoort. Wil je naast je bureautoestel ook je mobiele telefoon gebruiken om te bellen? Dan download je de gratis ANNAbel-app op je mobiele telefoon. In dat geval heb je twee VoIP-accounts nodig.

Online beheer

Alle zaken rondom ANNAbel regel je met één druk op de knop. In een afgeschermd en overzichtelijk online dashboard beheer je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je bedrijf. Ook kun je simpel handige extra opties toevoegen.

Daarnaast kun je rechten toekennen per gebruiker en de gesprek- en factuurdetails bekijken.

De standaard functies

Deze functies krijg je gratis bij je VoIP zakelijk account

Flexibel schakelen

Met de functie ‘Flexibel schakelen’ regisseer je zelf je eigen bereikbaarheid. Je nummer doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon? Of toch liever naar een andere vaste telefoon?

Met ‘Flexibel schakelen’ doe je dit in een handomdraai. Simpel vanaf je computer of met behulp van de gratis ANNAbel-app.

Voicemail naar e-mail

Dankzij de functie ‘Voicemail naar email’ kun je je voicemailberichten naar je email laten doorsturen.

Op deze manier kun je je voicemailberichten gewoon achter je PC afluisteren. Of ’s avonds thuis op de bank met je tablet of laptop. Bovendien kun je een belangrijk voicemailbericht opslaan. Handig toch?

Naam herkenning

Ken je dat gevoel dat het soms wel heel fijn zou zijn als je weet wie je aan de lijn krijgt voordat je een telefoontje aanneemt? ANNAbel zorgt ervoor dat de bedrijfsnaam van de beller op je display wordt getoond. Op deze manier kun je het zoveelste ongewenste telefoontje van een callcenter gewoon aan je voorbij laten gaan. En neem je extra enthousiast op als je ziet dat je gebeld wordt door die lang gekoesterde prospect.

Belgroepen

De functie ‘Belgroepen’ helpt je om te bepalen hoe je bedrijf bereikbaar is. Je stelt zelf slimme belgroepen samen, bijvoorbeeld van alle verkopers van een bepaald product. Of van alle servicemedewerkers. Vervolgens stel je de gewenste bereikbaarheid in. Wil je dat alle toestellen binnen één groep tegelijkertijd overgaan? Of wil je dat het toestel van een directe collega overgaat als een telefoontje binnen vijf seconden niet wordt aangenomen? Met de functie ‘Belgroepen’ regel je het doeltreffend.

Statistieken

Als manager houd je graag het overzicht. Dankzij de slimme functie ‘Statistieken’ heb je continu inzicht in de gemiddelde gespreksduur, de beschikbaarheid en de bereikbaarheid. Voor het hele bedrijf of uitgesplitst naar afdeling.

Filters

ANNAbel helpt je desgewenst om bepaalde nummers uit het belverkeer te blokkeren. Dit kan gaan om anonieme nummers, bepaalde netnummers of om landelijke nummers. Dankzij de functie ‘Filters’ blijf je voortaan gevrijwaard van die ongewenste telefoontjes.