Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Per 1 september van volgend jaar kun je geen gebruik meer maken van je ISDN centrale voor telefonie, je beveiliging en bijvoorbeeld het frankeer apparaat. Alle apparaten die hierop aangesloten zijn moeten overgezet worden naar een alternatief. Wat dit betekent voor jou? Wij lichten het graag toe.

Bellen via internet

KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN omdat er inmiddels betere alternatieven op de markt zijn. Nu hoor en zie je vaak termen voorbij komen als VoIP, Voice over IP, hosted telefonie of cloud telefonie. Het komt in basis allemaal op hetzelfde neer, namelijk bellen via internet.
Dit is de beste, meest flexibele en kosteneffectieve alternatief. Het biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig, terwijl je wel altijd kunt beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde telecom-faciliteiten. Bovendien pakt het financieel vaak voordelig uit om over te stappen.

Dus u hoeft niet langer te denken: Ojee ISDN stopt, wat nu?! Start met bellen via internet!

Bellen met ANNAbel

ANNAbel is gespecialiseerd in vaste telefonie via internet (VoIP). Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van VoIP-bellen van ANNAbel:

De belangrijkste voordelen nog even op een rijtje:
• Geen eigen telefooncentrale meer nodig
• Altijd kunnen beschikken over de meest geavanceerde telecom-faciliteiten
• Verrassend voordelig, al vanaf € 1,50 per gebruiker
• Bellen kan met bureautoestel, headset en mobiel
• Zelf regisseur van eigen bedrijfsbereikbaarheid via online dashboard
• Altijd en overal inzicht in bereikbaarheid, beschikbaarheid en belgedrag
• Makkelijk schaalbaar, betalen per gebruiker
• Geen langlopende contracten, per maand opzegbaar

VoIP Calculator

ISDN stopt, wat nu? Bekijk het alternatief!

De VoIP calculator hebben wij speciaal gemaakt voor de mensen die precies weten wat ze willen of diegene die graag vooraf een kostenindicatie willen voor telefonie van ANNAbel. Het is gemakkelijk en snel in te vullen en geeft u een goed overzicht.

Je geeft aan hoeveel gebruikers en hoeveel telefoonnummers je nodig hebt. En of je eventueel een aanvullend pakket nodig hebt.

Al onze pakketten komen gratis met: 

 1. Flexibel schakelen
  Hier beheer je je eigen bereikbaarheid. Geef aan op welk toestel je bereikbaar bent. Dit doe je eenvoudig zelf via de PC.
 2. Voicemail naar e-mail
  Je kan met deze optie je voicemail als email ontvangen. Je kan deze dan op elk device afluisteren of makkelijk opslaan.
 3. Bellen met ANNAbel App
  Hiermee bel je met je zakelijke vaste nummer vanaf je mobiele telefoon. Je kan ook makkelijk doorschakelen en andere functies uitvoeren die je ook op je bureautoestel gewend bent. Ook je bereikbaarheid kan je hier instellen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store.
 4. Online beheer
  Beheer snel en eenvoudig de bereikbaarheid van het bedrijf en je collega’s en voeg extra optie’s toe. Iedere gebruiker kan hier ook zijn eigen bereikbaarheid instellen. Ook zie je hier de gespreks- en factuurdetails.
 5. Belgroepen
  Geef met Belgroepen aan hoe je bedrijf bereikbaar is. Moeten alle toestellen tegelijkertijd overgaan bij een inkomend gesprek of eerst de ene en na 5 seconden de andere?
 6. Realtime statistieken
  Hiermee krijg je inzicht in de bereikbaarheid van bepaalde afdelingen of het gehele bedrijf. Een duidelijk overzicht van in en uitgaande gesprekken.
 7. Browser plugin
  Met deze handige optie maak je je browser onderdeel van ANNAbel en kan je klikken en bellen op de website, je bereikbaarheid wijzigen en zijn hoeveel mensen er in de wacht staan.
 8. Filters
  Met Filters kun je bepaalde nummers en landen blokkeren of juist toelaten.
 9. Naamherkenning
  Als je wordt gebeld gaat ANNAbel op zoek naar de bedrijfsnaam van de beller, zodat je ziet wie je belt!

ISDN stop, wat nu? Bellen met ANNAbel!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.