Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Altijd goed bereikbaar zijn is lastig, maar toch verwachten je klanten dit. Tegenwoordig weet iedereen dat goede bereikbaar erg belangrijk is voor de business. Niet alleen om de bellers snel en goed te woord te staan, maar ook om onderlinge frustraties bij de collega’s te voorkomen. We kennen het verhaal: “Moment, ik ga u doorverbinden met mijn collega” … “Mijn excuses, ik kan mijn collega niet bereiken, ik verbind u even door naar andere collega”. Een welbekend probleem, dat eenvoudig en slim opgelost kan worden met een aantal functionaliteiten van VoIP-telefonie.

Met VoIP telefonie van ANNAbel kun je verschillende geavanceerde functionaliteiten integreren met je telefonie. Het fijne hiervan is dat je ze ook zelf kunt beheren in de beheeromgeving van ANNAbel. Dit zorgt ervoor dat je altijd zelf kunt bepalen wat er gebeurd bij inkomende telefoongesprekken of wat er moet gebeuren wanneer iemand jou wil bereiken.

1.     Beschikbaarheidsstatus

Met het gebruik van een browser plugin kun je op elk moment aangeven of je bereikbaar bent en op welk toestel. Ook de beschikbaarheid van je collega’s kun je in één oogopslag zien. Zo hoef je nooit meer onnodig en lang door te schakelen van medewerker naar medewerker en weten ook jouw collega’s wanneer je bereikbaar bent. Ook kun je zien welke collega’s in gesprek zijn en met wie. Allemaal handige informatie die je serviceniveau verhogen en het werken een stuk efficiënter en prettiger maakt.

Heeft de collega die je wilt bereiken de ‘Niet storen’ modus aan? Door direct inzicht te hebben in deze situatie kun je eenvoudig meteen zoeken naar een andere collega. Of je kunt zelfs een terugbelverzoek achterlaten.

2.     Automatisch doorschakelen

Ben je in gesprek? Staat de ‘Niet storen’ modus aan of ben je uitgelogd? Je kunt zelf aangeven wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld direct doorschakelen naar je mobiel, voicemail of een andere collega.

3.     Belgroep met lagen

Met ANNAbel is het mogelijk om een belgroep in te schakelen. Een belgroep zorgt ervoor dat bepaalde telefoons gaan rinkelen zodra een bepaald nummer wordt gebeld. Medewerkers van afdelingen kunnen op deze manier gegroepeerd worden waardoor zij bereikbaar zijn onder één nummer. Belgroepen kun je indelen op basis van verschillende niveaus. Eerst gaat het nummer over bij belgroep 1, neemt belgroep 1 niet binnen een X aantal seconden op, dan gaat de telefoon over bij belgroep 2 en zo verder. Zo zorgt het ervoor dat er altijd opgenomen wordt door één van de medewerkers.

4.     Inloggen op elk toestel

Werk je thuis of je zit op een flexwerkplek? Elke medewerker kan inloggen op elk bedrijfstoestel en is bereikbaar waar hij of zij ook is. Dit kan omdat het telefoonnummer van de medewerker gekoppeld is aan hem of haar zelf. Elke medewerker heeft een eigen gebruikersnaam of wachtwoord en kan op elk bedrijfstoestel inloggen.

Met de ANNAbel webphone is het zelfs mogelijk om te bellen via je pc/laptop met of zonder headset. Enige wat je nodig hebt is de internetverbinding en de internetbrowser.

5.     Twinning

Ga je even buiten wandelen of ben je weg bij je bureau, omdat je even naar een andere afdeling moet? Koppel twee toestellen aan elkaar en laat het vaste toestel overgaan op de mobiele (privé) telefoon van de medewerker.

Met de ANNAbel app op je mobiel ben je altijd en overal bereikbaar op het vaste nummer.

 ANNAbel heeft veel mogelijkheden voor het instellen van het belplan. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel ons 030-2020500. Wij helpen je graag. 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.