Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Conference call wordt ook genoemd als telefonisch vergaderen. Conference call is tegenwoordig een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Organisaties gebruiken het meer dan ooit tevoren. Vergaderen is zeer handig wanneer je bij elkaar in de buurt bent, maar als jouw zakelijke klanten, partners en/of collega’s ver uit elkaar wonen of werken, dan is het handig om even snel conference call op te starten.

Wat is telefonisch vergaderen en hoe werkt het?

Met telefonisch vergaderen kunnen meerdere mensen met elkaar praten op dezelfde lijn. Het is bekend dat sommige mobiele telefoons ook de mogelijkheid hebben om met 2 tot 3 mensen te vergaderen in één gesprek.

Als een klant van ANNAbel kun je een conference nummer aanmaken. Hier kunnen zowel in- als externe contacten deelnemen. Wanneer een beller in een conference komt, wordt er om een pincode gevraagd. Na het invoeren van een correcte pincode kom je terecht in een virtuele vergaderzaal. Wanneer er al iemand in de ‘vergaderzaal’ zit, dan kun je direct beginnen met praten. Zo niet, dan volgt er een wachttoon. Het fijne aan ANNAbel is dat je met onbeperkt aantal mensen kunt vergaderen.

Effectief communiceren

Als bedrijf of medewerker heb je vaak klant- interne- en projectvergaderingen. Met een drukschema is het bijna onmogelijk om zakelijke partners, klanten of werknemers persoonlijk te ontmoeten. Dit is de reden waarom de module ‘telefonisch vergaderen’ wordt gebruikt. Groot voordeel van VoIP is dat je in de staat bent om met mensen te vergaderen die in andere kant van het land bevinden of thuis werken. Daarnaast beschikt VoIP over een beter geluidskwaliteit bij hun oproepen. Hiermee kun je effectief communiceren.Hierover schreven we het al meer in de blog VoIP telefoon: deze 3 zaken moet je weten.

Mobiliteit

Traditionele telefoonsysteem zijn vaak beperkt. Je hebt alleen de mogelijkheid om te gaan bellen vanaf je eigen werkplek en zelfs als je draadloze telefoon hebt. VoIP biedt een oplossing. Wanneer je gebruik maakt van een ANNAbel app, dan heb je het zakelijk telefoonnummer op je smartphone.

Milieuvriendelijk

Duurzaamheid of zorg voor het milieu werd door bedrijven lang gezien als een bonus of een marketinginstrument. Veel succesvolle bedrijven van vandaag de dag zien ecologische duurzaamheid een belangrijke onderdeel binnen het bedrijf. De veeleisende klanten vragen vaak waar de producten vandaan komt en denken vaak goed na over de milieu-impact van zakelijke beslissingen. Wanneer je overschakelt naar telefonisch vergaderen. Het is dan milieu bewust, bespaar je ene hoop tijd en is het beter voor het milieu omdat er minder vaak in de auto gestapt wordt. Heb je als bedrijf een MVO beleid, dan is dit module een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van Co2 uitstoot.

Natuurlijk weten we dat het altijd prettig is om face-to-face contact te hebben, maar niet tegen elke prijs. Het komt regelmatig voor dat mensen elkaar van ver opzoeken om een kort overleg van een uur met elkaar te hebben, om vervolgens weer uren in de auto te gaan zitten. Het resultaat hiervan is dat je als werknemer de helft van de effectieve werkdag verliest, je betaalt alle reiskosten, de wegen worden er voller door en het milieu wordt onnodig belast. Voldoende redenen om eens te overwegen om een keer met elkaar in de virtuele vergaderzaal te gaan zitten!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.