Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Wanneer je overstapt naar VoIP telefonie ben je niet alleen goedkoper uit het heeft nog meer verrassende voordelen.  Wij lichten de 6 belangrijkste voordelen van VoIP graag toe.

1. Altijd bereikbaar

Een van de vele voordelen van VoIP is de bereikbaarheid. Of je nu achter je bureau zit, thuis aan het werk bent of onderweg, je bent altijd bereikbaar op je vaste nummer. Het extra voordeel dat je hebt met VoIP van ANNAbel is dat je belt over data (WiFi, 4G of 3G+) met je mobiele telefoon en zo geen extra kosten maakt voor het bellen met je vaste nummer.

Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor een storing op het netwerk. Valt internet uit? Dan ben je alsnog bereikbaar op je vaste nummer, want hij schakelt automatisch de telefoontjes door naar je mobiel.

2. Verzekerd van de laatste functionaliteiten

Bij ANNAbel zitten we niet graag stil en zo blijven we dan ook nieuwe functionaliteiten ontwikkelen voor onze klanten. Recent hebben we de ANNAbel app geïntroduceerd die het voor iedereen zeer gemakkelijk maakt om zijn bereikbaarheid volledig in te stellen naar wens, waar je ook bent.

Verder worden er automatisch updates doorgevoerd. Updates waarvoor je niet langer een monteur in hoeft te huren om die door te laten voeren op jouw server. Dit gebeurd met VoIP telefonie geheel automatisch. Zo ben je dus altijd verzekerd van de laatste functionaliteiten.

3. Integratie van al uw systemen

Voordelen VoIP? Dan kunnen we dit toch wel een van de grootste voordelen noemen. Dit maakt van je telefonie ineens een efficiëntie slag!

De functie ‘Webhooks’ maakt het ANNAbel mogelijk om allerlei handige opties voor je te koppelen. Een voorbeeld hiervan is de koppeling van jullie CRM-systeem aan jullie telefonie. Na deze koppeling krijg je direct de klantkaart van ‘mevrouw de Groot’ op je beeldscherm als je gebeld wordt door mevrouw de Groot.  Andere handige functionaliteiten, die Webhooks mogelijk maakt zijn het ontvangen van een e-mail bij een gemiste oproep, het meten van telefoongesprekken in Google Analytics en het schakelen op basis van een externe database. Maar denk ook aan koppeling met je agenda. Zit je in een meeting? Dan worden je telefoontjes automatisch doorgeschakeld naar een collega. Maar de koppeling kan nog gekken, met bijvoorbeeld je muzieksysteem. Wordt je gebeld? Dan gaat de muziek automatisch zachter. De mogelijkheden zijn legio.

4. Flexibel

Met VoIp telefonie ben je erg flexibel en niet alleen in je bereikbaarheid. Naast het feit dat je bereikbaar bent waar, wanneer en hoe je wilt is een van de voordelen van VoIP ook dat het gemakkelijk te schalen is. Je kunt gemakkelijk zelf een extra account aanvragen of opzeggen. Snel en gemakkelijk te regelen via je account op het ANNAbel beheerplatform.

5. Minder bekabeling en meer gelijktijdige gesprekken

De hoeveelheid bekabeling is vaak een doorn in het oog. Met VoIP kun je volstaan met minder bekabeling  omdat de computer en VoIP telefoon op één poort aangesloten kunnen worden.  Daarnaast kun je met VoIP telefonie nagenoeg een onbeperkt aantal gesprekken over één netwerkverbinding voeren. In tegenstelling tot een analoge verbinding. Enkel bandbreedte van de verbinding beperkt het aantal gesprekken dat je tegelijkertijd kunt voeren.

6. Efficiënter bellen en gebeld worden

VoIP telefonie maakt het mogelijk om je belplan geheel naar eigen wens in te richten en dit aan te passen wanneer je wilt. Via de online beheertool en de applicatie van ANNAbel kun je gemakkelijk je belplan opstellen en wijzigen. Zo ben jij beheerder over je eigen bereikbaarheid.

Je kunt instellen wat je openingstijden zijn, bij welke collega hij over moet gaan als jij je telefoon niet opneemt, waar en hoe je bereikbaar bent en wat de juiste routering is enzovoort.

Naast de vele voordelen van VoIP zijn er uiteraard ook nadelen. Wel zo eerlijk om die ook te noemen toch 😉

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.