Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Hosted VoIP is een veelgehoorde term voor bellen via internet. Vooral in de zakelijk markt wordt dit veel toegepast, maar wat is het eigenlijk en wat zijn de voordelen?

 

Bekend onder vele namen

Cloud telefonie, hosted telefonie, VoIP telefonie, bellen via internet, cloud telefonie. Dit zijn allemaal termen die uiteindelijk neerkomen op hetzelfde: telefonie via een internetverbinding. Hierbij is niet langer een analoge of digitale telefoonlijn (ISDN) en een telefooncentrale op locatie nodig, met langdurige onderhoudscontracten en weinig flexibiliteit.

Hosted VoIP is een complete, virtuele telefooncentrale, waarmee je makkelijk de bereikbaarheid aanpast aan je veranderende onderneming. Het biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig, terwijl je wel altijd kunt beschikken over de nieuwste, meest geavanceerde telecom-faciliteiten. En dat voor een vast bedrag per maand. Het voordeel van Hosted VoIP is dat je de bereikbaarheid voor elke werkplek eenvoudig kunt inregelen en aanpassen; belgroepen instellen, medewerkers toevoegen, het aantal werkplekken aanpassen, een keuzemenu instellen, nummers doorschakelen, telefonisch vergaderen. Met VoIP telefonie  pas je het allemaal eenvoudig aan via je persoonlijke dashboard of de ANNAbel app.

Het is een misvatting dat overstappen op VoIP telefonie ingewikkeld is en de bereikbaarheid in gevaar zou brengen. In vier simpele stappen is het met de overstapservice van ANNAbel geregeld.

Bellen met ANNAbel

ANNAbel is gespecialiseerd in vaste telefonie via internet (VoIP). Steeds meer ondernemers kiezen voor de voordelen van VoIP-bellen van ANNAbel:

 

 

De belangrijkste voordelen nog even op een rijtje:
• Geen eigen telefooncentrale meer nodig
• Altijd kunnen beschikken over de meest geavanceerde telecom-faciliteiten
• Verrassend voordelig, al vanaf € 1,50 per gebruiker
• Bellen kan met bureautoestel, headset en mobiel
• Zelf regisseur van eigen bedrijfsbereikbaarheid via online dashboard
• Altijd en overal inzicht in bereikbaarheid, beschikbaarheid en belgedrag
• Makkelijk schaalbaar, betalen per gebruiker
• Geen langlopende contracten, per maand opzegbaar

Lees meer over de voordelen van VoIP.

Ben je er nog niet helemaal uit?

We helpen je graag op weg!
Neem contact met ons op!
Voordelen VoIP