Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Concurrenten adverteren momenteel met de 10 minuten upgrade. In ruil voor deze tijd krijg je zogenaamd het beste advies voor je zakelijke telecom. Aangezien wij dachten zelf het beste advies te geven móesten wij dit wel uitproberen.

Oké, je krijgt 10 minuten van mijn tijd.

We gaan het testen, kan dit bedrijf mij in 10 minuten voorzien van het beste advies in telecom? Ik hoor het op de radio en ga eens kijken op de website. Na enige tijd zoeken zie ik dat ik een aantal opties heb. We gaan beginnen!

1.Telefonisch

We bellen het nummer dat getoond wordt op de site. Dit is het algemene nummer voor zakelijke klanten. We krijgen twee keuzes waarbij wij voor optie 2, ‘overige vragen’ gaan. Oeps, de wachttijd bedraagt momenteel meer dan acht minuten. Dan hebben we nog maar twee minuten over…

2. Terugbelverzoek

We gaan het op een andere manier proberen. Er staat dat als je direct aan de slag wilt je ook een terugbel verzoek achter kan laten. Ik laat mijn telefoonnummer achter. Er staat dat ik binnen 5 minuten gebeld wordt door één van de medewerkers. Prima, al gaan die 5 minuten natuurlijk wel van hun eigen tijd af. En dan…   Wacht ik nog steeds. Ik ben nog niet gebeld.

3. Bezoek een Winkel

Fijn! Er is ook een mogelijkheid om een winkel te bezoeken. Ik check op internet waar de dichtstbijzijnde winkel is. De snelste route kost mij 13 minuten. Helaas, ook hier heb ik binnen 10 minuten nog geen advies voor de beste telecom.

Herkenbaar? annabel doet het anders!

in 2 minuten krijg jij vrijblijvend het beste telecomadvies

ANNAbel is geen typisch telecombedrijf. Wij breken de ouderwetse stugge telecommarkt open. Dit doen we met een eenvoudige, betrouwbare en flexibele telefonieoplossing. Wij begrijpen wat jij nodig hebt.

  • Telefonie die vóór jou werkt
  • Altijd en overal bereikbaar voor jouw klanten
  • Dagelijks opzegbaar. Daarom beloven we jou altijd de beste service te geven
  • Jouw overstap hebben wij binnen 2 minuten voor jou geregeld
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Eerder schreef WINMAG al een review over onze dienst:
ANNAbel kenmerkt zich door flexibiliteit en eenvoud. Of het nu gaat om de vaste of aanvullende pakketten: alles bij ANNAbel is gericht op eenvoud en gemak. ANNAbel is zeer voordelig en het opstellen van een belplan is binnen een handomdraai geregeld.