Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Waarom we staan de springen en juichen? We hebben de WINMAG Pro ‘Best Choice’-award gewonnen!
Een jaar lang mogen wij ons de beste keus voor het MKB noemen.

 

Best Choice – UC

Flexibiliteit, eenvoud en slimme belfaciliteiten dat is ANNAbel! Wie bij ANNAbel een abonnement wil afsluiten, merkt direct de flexibiliteit, eenvoud en transparantie van de organisatie. Zo kun je op de website direct je kosten voor een mogelijk abonnement berekenen. Daarnaast kan je contact opnemen met een medewerker van ANNAbel, die je hierin verder ondersteunt. En ben je niet tevreden? Dan kun je dagelijks opzeggen“- aldus WINMAG Pro.


Lees het artikel online

De reden dat wij de award hebben gewonnen in de categorie UC (Unified Communication) is omdat ANNAbel meer is dan bellen alleen. We bieden een uitgebreid pakket van functionaliteiten die erop ingericht zijn om de communicatiestromen met elkaar te integreren en zo je klanten beter te bedienen en jouw bereikbaarheid te verbeteren. Alle communicatie die je reeds hebt ingericht kun je naadloos aansluiten op ons platform en optimaal benutten.

Door meerdere communicatiestromen met elkaar te integreren verhoog je de productiviteit in de organisatie, het service level en kun je de bereikbaarheid van je bedrijf gemakkelijk analyseren en bijsturen waar nodig. Eerder beschreven we al dat VoIP telefonie je bedrijfsresultaat kan verhogen.

Eerder schreef WINMAG al een review over onze dienst:
ANNAbel kenmerkt zich door flexibiliteit en eenvoud. Of het nu gaat om de vaste of aanvullende pakketten: alles bij ANNAbel is gericht op eenvoud en gemak. ANNAbel is zeer voordelig en het opstellen van een belplan is binnen een handomdraai geregeld.
Lees de gehele review