Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Waarom verdwijnt ISDN?

ISDN is een redelijk oude techniek die sinds de introductie in de jaren 90 weinig doorontwikkeld is. Het wordt steeds kostbaarder om de infrastructuur hiervoor draaiende te houden en met de opkomst van VoIP telefonie is dit niet rendabel meer voor KPN of haar gebruikers. Daarnaast biedt ISDN weinig flexibiliteit als het gaat om uitbreidingen en innovatieve toepassingen. Het past niet meer in het tijdsbeeld, het is tijd voor een moderne manier van telefoneren!

Wanneer verdwijnt ISDN?

Vanaf 1 september 2019 stopt KPN met het aanbieden van ISDN. Alle berichten die vanuit KPN onze kant op komen duiden er ook echt op dat dit gaat gebeuren per september. Er wordt dan ook aangeraden om zo snel mogelijk een alternatief te zoeken en de grote overstap drukte voor te zijn, om zo te bereikbaarheid te waarborgen.

Wat heeft dit te maken met mijn telefooncentrale?

Gebruik je meerdere telefoonlijnen tegelijk? Dan is de kans groot dat in het verleden ISDN is geadviseerd en dat je over een dergelijke centrale belt. Dit is terug te vinden op de factuur van je provider en in de meterkast hangt een wit kastje, het zogenaamde NT1 kastje.

Wij bellen over ISDN, wat nu?

Bij ANNAbel krijgen we geregeld reacties van klanten die niet begrijpen waarom ze iets moeten veranderen. KPN verspreidt tegenstrijdige informatie en vertelt klanten dat vaste telefonie helemaal niet uitgefaseerd gaat worden. Dit levert onnodige verwarring op. Uiteraard blijft het mogelijk om via vaste telefonie te bellen, maar de techniek erachter veranderd. Er is geen enkele twijfel over het feit dat ISDN 1/ 2 stopt en dit is voor veel (kleine) ondernemers de technologie die ze gebruiken. ISDN gaat echt verdwijnen en het is aan te raden om tijdig over te stappen op het moderne en toekomstbestendige alternatief: VoIP telefonie.

Allemaal leuk, maar wat gaat mij dat kosten?

Met de overstapservice van ANNAbel ben je gegarandeerd van een probleemloze overgang. Je kunt je nummer behouden en we zorgen ervoor dat je tijdens de migratie gewoon bereikbaar blijft.  Daarnaast biedt overstappen je aardig wat voordelen, zoals:

  • Lagere kosten
  • Extra functionaliteiten
  • Meer flexibiliteit
  • Vast mobiel integratie
  • Regie over eigen bereikbaarheid

Voor het gemak beschreven we de 6 belangrijkste voordelen van VoIP in een blog en zijn we tevens maar zo eerlijk om ook de nadelen van VoIP telefonie met je te delen.

En zit ik er dan weer voor 3 jaar aan vast?

Bij ANNAbel geloven we in ons product en vinden we het fijn als je ons scherp houdt. Als je besluit om via ANNAbel te gaan bellen dan kun je na je eerste maand, per dag opzeggen. Ook opschalen en functionaliteiten uitzetten doe je gemakkelijk via je persoonlijke online dashboard en dit is per dag in te stellen.

En dat ook nog eens voor een zeer voordelig tarief vanaf 1,50 per gebruiker!

Geloof je ons niet op ons woord? Dit schreef WINMAG Pro over onze dienst

Flexibiliteit, eenvoud en slimme belfaciliteiten dat is ANNAbel! Wie bij ANNAbel een abonnement wil afsluiten, merkt direct de flexibiliteit, eenvoud en transparantie van de organisatie. Zo kun je op de website direct je kosten voor een mogelijk abonnement berekenen. Daarnaast kan je contact opnemen met een medewerker van ANNAbel, die je hierin verder ondersteunt. En ben je niet tevreden? Dan kun je dagelijks opzeggen”.
Verkozen tot MKB Best Choice 2018

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.