Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Naast dat VoIP telefonie het nieuwe bellen is, toekomstbestendig en meer flexibel dan de oude telefonie die we kennen heeft het ook extra mogelijkheden die de productiviteit kunnen verhogen. Wij noemen een paar functionaliteiten van ANNAbel en hoe zij je hierbij kunnen helpen.

Openingstijden

Jullie klantvriendelijkheid gaat ver. Maar jullie receptie kan niet 24/7 bemand zijn. Met behulp van de functie ‘Openingstijden’ kun je inkomende gesprekken buiten jullie reguliere openingstijden doorschakelen naar een ander nummer. Of naar de voicemail. Dat is vooral handig als klanten op jullie vertrouwen voor het verhelpen van storingen. Zeker tijdens afwijkende openingstijden rondom feestdagen of vakanties komt dit goed van pas. Zo kun je zo klantvriendelijk mogelijk omgaan met je bereikbaarheid. Lees ook de blog ‘Gesloten op en rondom feestdagen? Stel je belplan in’.

Netnummer/postcode route

Met deze functie kun je op basis van het netnummer of de postcode van de beller bepalen waarheen het telefoontje moet worden gerouteerd. Belt er bijvoorbeeld iemand uit de regio Utrecht, dan kun je deze beller automatisch met de vestiging in Utrecht verbinden. Ook als iemand mobiel of met een privénummer belt, kun je deze routering toepassen door de beller te vragen zijn postcode in te toetsen. Met de functie ‘Netnummer-/postcode routing’ kan het allemaal. Dit is niet alleen klantvriendelijker, maar beperkt ook een hoop frustratie bij uw medewerkers.

Webhooks

Met de functie ‘Webhooks’ is het mogelijk om allerlei handige opties te koppelen. Een voorbeeld hiervan is de koppeling van jullie CRM-systeem aan de telefonie. Deze koppeling zorgt ervoor dat als de telefoon gaat je direct de juiste klantenkaart te zien krijgt. Andere handige functionaliteiten, die Webhooks mogelijk maakt zijn het ontvangen van een e-mail bij een gemiste oproep, het meten van telefoongesprekken in Google Analytics en het schakelen op basis van een externe database. Maar denk ook aan koppeling met je agenda. Zit je in een meeting? Dan worden je telefoontjes automatisch doorgeschakeld naar een collega. Maar de koppeling kan nog gekker, met bijvoorbeeld je muzieksysteem. Wordt je gebeld? Dan gaat de muziek automatisch zachter. De mogelijkheden zijn legio.

Speciaal voor de flexbranche hebben we ook de koppeling met e-Matcher. De gebruikers van e-Matcher krijgen veel meer informatie door te koppelen met ANNAbel. Denk aan gegevens van bekende bellers, maar ook informatie van onbekende bellers. Welk bedrijf is het, hebben ze vacatures open staan en meer informatie. Zo kun je direct goed voorbereidt beginnen aan je telefoongesprek.

Meldtekst

Zijn alle medewerkers in gesprek? Dan is het handig om dit de beller te laten weten met behulp van een meldtekst. Dus voortaan geen langdurig aanhoudende ingesprektoon meer, maar een vriendelijk ingesproken meldtekst, die de beller op een sympathieke manier vraagt om nog even aan de lijn te blijven. Dit zorgt ervoor dat je klanten een hogere service ervaren, positiever denken over je bedrijf en het reduceert potentiële klanten die ophangen. Lees meer over het optimaliseren van je bereikbaarheid met ANNAbel op in de blog ‘Niet langer in de wachtrij met VoIP telefonie’.

Overstappen is heel gemakkelijk en je zit nergens aan vast, want bij ANNAbel kun je per dag opzeggen. Lees meer over onze gemakkelijke overstapservice en bereken in enkele stappen je kosten.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.