Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

Bij ANNAbel bieden we vele mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk om te gaan met je bereikbaarheid en hiermee je serviceniveau niet uit het oog te verliezen. We bieden een uitgebreid pakket van functionaliteiten die erop ingericht zijn om de communicatiestromen met elkaar te integreren en zo je klanten beter te bedienen en jouw bereikbaarheid te verbeteren.

Door meerdere communicatiestromen met elkaar te integreren verhoog je de productiviteit in de organisatie, het service level en kun je de bereikbaarheid van je bedrijf gemakkelijk analyseren en bijsturen waar nodig. Eerder beschreven we al dat VoIP telefonie je bedrijfsresultaat kan verhogen.

Altijd de juiste klantinformatie paraat

Alle communicatie die je reeds hebt ingericht kun je naadloos aansluiten op ons platform en optimaal benutten. Zo kun je je CRM koppelen aan ANNAbel. Het voordeel hiervan is dat je meteen weet of er een nieuwe of bestaande klant belt. En als de klant bekend is kun je die meteen persoonlijk begroeten en heb je de klantkaart gelijk gereed. Openstaande vragen/tickets en de historie van de communicatie.

Je helpt de klant snel, persoonlijk en heeft hem hiermee het gevoel dat deze belangrijk voor je is. Iets wat de steeds veeleisender wordende klant van tegenwoordig van je verwacht.

 

Laat je klanten niet onnodig wachten

Eerder beschreven we al in onze blog ‘Niet langer in de wachtrij met VoIP telefonie’ dat 30% van de klanten die je niet kunnen bereiken bellen voor een bestelling, afspraak of reservering en 24% van hen heeft aan contact op de te nemen met een concurrent als het bedrijf niet goed bereikbaar is. Daarnaast scoren bedrijven die niet goed bereikbaar zijn stukken lager op kwaliteit, service en algemene indruk.

Je klanten verwachten dus dat je altijd bereikbaar bent, terwijl jij flexibel wilt zijn in waar en wanneer je werkt.  Met ANNAbel is dit geen enkel probleem want:

  • Je bent met de ANNAbel app bereikbaar waar en wanneer je wilt. Gewoon op je vaste nummer via je mobiel. Hiermee kun je gebeld worden en zelf mensen bellen. Zelfs al het internet uitvalt blijf jij bereikbaar op je vaste nummer.
  • Je belplan is geheel naar eigen wens en gemakkelijk online aan te passen. Hier kun je alles instellen als de gewenste routering, openingstijden, wachtmuziekjes en bij welke collega de telefoon over moet gaan als jij hem na een paar seconden niet opneemt.

Bekijk alle functionaliteiten die we je kunnen bieden om je bereikbaarheid zo goed mogelijk in te richten.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.