Bellen met ANNAbel - VoIP telefonie
Onze klanten beoordelen ons met een
9,3

VoIP telefonie wordt steeds populairder door de moderne functionaliteiten die het biedt, de kostenbesparing en flexibiliteit ten opzichte van de traditionele telefooncentrale. VoIP is niet alleen VoIP, maar biedt meer dan een oplossing voor telefonie. VoIP integreren is de toekomst van je bedrijfscommunicatie.

Communiceren via het internet is de realiteit van de dag en biedt vele mogelijkheden voor de toekomst.  Met de aankondiging van KPN dat ze per september 2019 ISDN gaan uitfaseren is het niet alleen wenselijk, maar ook noodzaak geworden om over te stappen op een modern alternatief en dat is VoIP telefonie ook wel bellen over internet.

Om volledig te kunnen profiteren van de kracht van VoIP telefonie zouden ondernemingen gebruik moeten maken van alle integratiemogelijkheden die VoIP biedt. In dit artikel laten we je graag kennis maken met de verschillende mogelijkheden.

 

Geef je bedrijfscommunicatie een boost

De productiviteit van je medewerkers en tegelijkertijd de klanttevredenheid verhogen, klinkt goed toch? Daarnaast wil je natuurlijk communicatiestromen met elkaar integreren zonder dat dit te veel tijd kost om te realiseren. Dit kan met ANNAbel.

We bieden een uitgebreid pakket van functionaliteiten die erop ingericht zijn om de communicatiestromen met elkaar te integreren en zo je klanten beter te bedienen en jouw bereikbaarheid te verbeteren. Alle communicatie die je reeds hebt ingericht kun je naadloos aansluiten op ons platform en optimaal benutten.

Door meerdere communicatiestromen met elkaar te integreren verhoog je de productiviteit in de organisatie, het service level en kun je de bereikbaarheid van je bedrijf gemakkelijk analyseren en bijsturen waar nodig. Eerder beschreven we al dat VoIP telefonie je bedrijfsresultaat kan verhogen.

Dit is ook één van de redenen waarom wij verkozen zijn door WINMAG Pro tot ‘Best Choice 2018’.

MKB BEST CHOICE 2018 UC winmagpro

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.